SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Europa-opptur for AC Milan

AC Milan's Matteo Musacchio, center, celebrates with his teammates Leonardo Bonucci, left, and Fabio Borini Bonucci after scoring during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (Matteo Bazzi/ANSA via AP)

AC Milan's Matteo Musacchio, center, celebrates with his teammates Leonardo Bonucci, left, and Fabio Borini Bonucci after scoring during the Europa League group D soccer match between AC Milan and Rijeka, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Sept. 28, 2017. (Matteo Bazzi/ANSA via AP) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Milan vil med seier i torsdagens kamp være videre i Europaligaen.

DEL

(Siste) Onsdag ble en deilig dag for Spillsenteret. Begge spillforslagene gikk inn. Porto vant 3-1 mot Leipzig til flotte 2,05 i odds (250 kroner i innsats) og Manchester City innfridde mot Napoli. De vant 4-2, og de ga 240 i odds (100 kroner i innsats).

24 kamper fra Europaligaen på torsdagens flotte langoddsprogram. I tillegg spilles det full runde i både den norske og svenke eliteserien i ishockey. Natt til fredag spilles det ni kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

AEK Athen - AC Milan B

Europaligaen, gruppe D. Milan er tilbake i Europa etter fire år fravær. Den italienske giganten har fått inn nye kinesiske eiere som har ambisjoner om å gjøre Milan til en stormakt igjen i europeisk fotball.

Selv om de i løpet av en hektisk overgangssommer har hentet inn en rekke nye spillere, så har resultatene foreløpig uteblitt. Milan ligger nede på en skuffende åttendeplass i Serie A med 16 poeng. De er allerede 15 poeng bak serieleder Napoli.

I Europaligaen derimot har de vært solide. De har tatt syv poeng på de tre første kampene, og de topper dermed gruppen sin to poeng foran greske AEK Athen. Da lagene møttes for tre uker siden i Italia endte kampen 0-0.

AEK viste i den kampen at de ikke er noen pushover. Til tross for at Milan styrte kampen på San Siro, klarte de ikke å bryte ned det greske laget. De skal også få kjørt seg hjemme i den greske hovedstaden. For Milan vet at en seier i Aten vil sørge for at laget går videre i Europaligaen.

Jeg ser for meg at denne kampen blir jevn. Det er to lag som begge viser flott form i Europa.

AEK er ubeseiret i de fem siste Europaliga-kampene. De står med to seire og tre uavgjorte. Milan på sin side hadde vunnet alle seks kampene sine i Europa denne sesongen før uavgjortkampen mot AEK for tre uker siden.

Den første kampen viste at Milan er skremmende ineffektive foran mål, og for det andre, ble det klart at AEK er et lag som klarer seg godt på dette nivået, spesielt defensivt. Manuel Jiménez Jiménez vet at laget hans ikke kan matche italienerne offensivt, men de kan legge seg bakpå og gjøre ting vanskelig for Milan. Da kan Milan-spillerne fort bli frusterte.

Milan banket Austria Wien hele 5-1 i den eneste bortekampen de har spilt i gruppespillet så langt, men østerrikerne er ikke like kompakte defensivt som AEK. Det blir neppe mange scoringer i Hellas, tror jeg.

Aten-laget har to spillere som er usikre. Barkas og Chygrynskiy kan gå glipp av torsdagens kamp.

Milan er en rekke spillere på skadelisten. De mangler Bonaventura, Calabria og Conti, men Silva, Antonelli og Locatelli kan være tilbake i startoppstillingen etter å ha sittet på benken i helgens kamp.

Milan har et bedre lag enn grekerne, og dersom de er tålmodige så vil de vinne mot AEK. 2,2o i odds på Milan er ok. Jeg satser 100 kroner på borteseier i denne matchen. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips torsdag 2. november:

AEK Athen - Milan 2,90  3,00 - 2,20 B

Total odds: 2,20