SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fet odds på sliteseier for Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret tre mål på de fire første kampene for Arsenal.

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret tre mål på de fire første kampene for Arsenal. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Watford har fått ny manager, men vi har ikke tro på noen ny manager-effekt mot Arsenal.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips Eliteserien: Fet odds på sliteseier for Arsenal

Oddstips Eliteserien: Aldri vunnet i Kristiansund i Eliteserien

Oddstips Premier League: Bournemouth og King jakter sesongens første hjemmeseier

Oddsdobbel: Godset vinner skjebnekampen

Søndagskupongen: Glimt slår tilbake på Aspmyra

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Norsk Tipping får ikke tak i 10 nye millionærer

Lotto: Vant over 3,3 millioner - tar ikke telefonen

Joker: Bergenser vant fire millioner fra sofakroken

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss søndag. Seks kamper skal spilles i Eliteserien og det er sju kamper i OBOS-ligaen. I Premier League er det to kamper på menyen, mens Leeds skal i aksjon borte mot Barnsley i Championship. I Toppserien her hjemme er det duket for toppkamp mellom Klepp og LSK kvinner og i Allsvenskan er det flere høyinteressante kamper. Ellers er det en rekke kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Watford - Arsenal (Pause/fulltid dobbel) U/B - 5,25 i odds (spillestopp kl. 1725)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Watford har fått en tung start på Premier League-sesongen og etter fire serierunder står laget kun med ett poeng. Det har fått klubben til å reagere. Premier League-jumboen meldte på sine hjemmesider forrige søndag at manager Javi Garcia hadde fått fyken. Erstatteren er mannen de ga sparken i 2016, Quique Sánchez Flores.

Flores tar over et Watford-lag som mangler selvtillit. Nå skal det sies at The Hornets viste tegn til bedring før landslagspausen, da de tok seg videre i ligacupen på bekostning av Coventry og de klarte 1–1 borte mot Newcastle. Nå venter en tøff kamp mot Arsenal. The Gunners har et forrykende angrep, men forsvarsspillet holder ikke samme nivå. Etter de fire første kampene har Arsenal scoret seks mål og sluppet inn like mange.

Arsenal startet sesongen med to seire. De slo Newcastle 1–0 i seriepremieren, og deretter vant de 2–1 mot Burnley. Laget fra Nord-London har imidlertid kun tatt ett poeng på de to siste kampene mot Liverpool (1–3) og Tottenham (2-2).

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Ingen av de tolv siste Premier League-kampene mellom disse to lagene har endt uavgjort. Watford har tapt fem av sine seks hjemmekamper i Premier League mot Arsenal.

The Hornets har faktisk ikke scoret mot Arsenal i de tre siste kampene, og de var det eneste laget som ikke scoret mot The Gunners i Premier League sist sesong.

Forsvarsspilleren Craig Cathcart er usikker hos Watford. Fra før er kaptein Troy Deeney ute.

Arsenal mangler stjernespissen Alexandre Lacazette. Han er sliter med en ankelskade. Midtstopperen Rob Holding er tilbake etter ni måneder på sidelinjen med en kneskade, men han kommer ikke til å spille kampen mot Watford. Også Héctor Bellerín og Kieran Tierney er tilbake på treningsfeltet, men søndagens kamp kommer for tidlig.

Ny manager-effekten skal ikke undervurderes, og jeg tror det kommer en reaksjon fra spillerne, men spørsmålet er om de har kvaliteten i laget til å lage problemer for Arsenal. Jeg tror ikke Watford tar sin første seier, men de kan gjøre det vanskelig for Arsenal.

Det har stått uavgjort til pause i de to siste kampene ti Watford. I forrige hjemmekamp sto det 1-1 etter de første 45 minuttene mot West Ham, men the Hornets tapte kampen 3-1. Det sto også uavgjort etter første omgang mot Newcaste sist. Den kampen endte 1-1. Jeg tror Watford også kan spille jevnt med Arsenal i første omgang, men jeg tviler på at de klarer å holde stand mot the Gunners i 90 minutter.

I de to første kampene til Arsenal denne sesongen sto det uavgjort til pause, men the Gunners vant begge til slutt. Jeg tror det samme kan skje på Vicarage Road. Oddsen på U/B-spillet er herlige 5,25. Det mener jeg er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken