SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Formsvakt Soton får svi

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates scoring against West Bromwich Albion during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP)

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates scoring against West Bromwich Albion during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP) Foto:

Manchester United og Lukaku er ikke i form, men de skal vinne mot et Southampton-lag som er i fritt fall.

DEL

LørdagsbongenMark Hughes bør ha gitt noe fint til Joe Allen til jul, for midtbanespilleren kan ha reddet jobben til Stoke-manageren. Med Allen i form, er Stoke i fremgang. Men de er neppe gode nok til å slå Chelsea borte lørdag, jeg setter en H på Stamford Bridge.

Manchester United får også stå med en ugardert H, men det er ikke fordi de er gode for tiden – det er fordi Southampton er helt ute av form.

Det var heller ingen som stakk av med bonuspotten på midtukekupongen. Dermed fortsetter den å vokse. Nå er bonuspotten oppe i 2,2 millioner kroner. Pausepotten er på cirka 60 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Manchester United - Southampton  H

United var noen små minutter unna tap for Burnley tirsdag, og er ikke i form. Men det er ikke Southampton heller, de står med 0-3-4 på de syv siste, og har sin eneste formspiller – Charlie Austin (spiss) – suspendert. Så jeg garderer ikke denne, tross Uniteds problemer.

2. Chelsea - Stoke  H

Chelsea giret opp og slo til slutt Brighton greit på Boxing Day. Det er ikke alt de har gjort i det siste som har vært bra, men 2. omgang der var solid. Såpass solid at jeg ikke garderer denne heller, selv om Stoke er i klar fremgang.

3. Liverpool - Leicester  H(B)

Liverpool lekte seg med Swansea 2. juledag, men det er jo ingen nyhet at de er gode hvis de får styre kampene. Leicester har stoppet opp etter sin gode periode, og skal få kjørt seg her. Samtidig har de kontringsspillere som kan utnytte rommene Liverpool etterlater.

4. Huddersfield - Burnley  U(B)

Huddersfield var nærmest seieren i 1-1-kampen mot Stoke tirsdag, og har ikke tapt på de tre siste. Nå kommer sensasjonen Burnley på besøk, men eventyret varer neppe evig. Åpen kamp, med gjestene som svake favoritter.

5. Watford - Swansea  H

Watford-keeper Heurelho Gomes reddet seieren i sluttminuttene mot Leicester, viktig seier for et lag som har slitt tungt noen uker. Jeg tror oppturen fortsetter her, for det Swansea viser om dagen sender dem rett ned.

6. Bournemouth - Everton  B

Bournemouth har ikke vunnet på åtte kamper, noe som har sendt dem under streken. «The Cherries» sliter med store skadeproblemer, blant andre på Joshua King. Everton er ferdig med Big Sam-effekten, men skal likevel vinne denne.

7. Newcastle - Brighton  U(HB)

Newcastle tapte kun 0-1 for Manchester City onsdag, men det kunne lett vært mer. Laget sliter tungt, og jeg ser ikke bort fra at Brighton kan få med seg noe. For stemningen i nord er tung, mens sørkystlaget er i bedring igjen, tross 0-2 for Chelsea 2. juledag.

8. Birmingham - Leeds  (U)B

Birmingham sliter tungt i bunnen av Championship, ikke minst siden de ikke får det til mot de andre lagene i bunnen. Mot de bedre lagene er de derimot ofte med i kampene, og her får de Sam Gallagher tilbake fra karantene. Men Leeds er uansett favoritter.

9. Middlesbrough - Aston Villa  H

Middlesbrough har to seire bak seg den siste uken, og skal få bli favorittstempelet her. Faktisk banker jeg dem, selv om jeg selv er Villa-mann. For Villa lider under skader på flere av sine beste fremover på banen. Kodjia har vært ute lenge, og sist ble Adomah skadet.

10. Ipswich - Derby  B

Ipswich har ikke scoret mål i de to siste. Greit nok mot Wolves (tapte 0-1), men det er verre å ikke klare å putte ballen i mål mot QPR. Derby har vært i kongeform, men også de spilte 0-0 på Boxing Day, mot Hull. Jeg satser på at de egentlig fortsatt er i form.

11. Hull - Fulham  (H)B

Hull pleier å «produsere» i begge ender, de scorer mye og slipper inn enda mer. Men tirsdag ble det altså 0-0 mot Derby, og det er nesten en opptur slik de har sett ut bakover i høst. Men Fulham har hevet seg kraftig, og må krysses. Vanskelig, prøver splitt.

12. Bristol City - Wolverhampton  U(B)

Når skal det stoppe for Bristol City? «The Robins» imponerer voldsomt, men skal selvsagt får det tøft mot det suverene lederklaget. Wolves har ikke imponert like mye i desember som tidligere i høst, men de slipper nesten ikke inn mål.