SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Girona har aldri tap mot Eibar

Gironas Pablo Maffeo, (25), klemmer lagkompis Pere Pons etter at de slo Real Madrid på hjemmebane tidligere denne sesongen.

Gironas Pablo Maffeo, (25), klemmer lagkompis Pere Pons etter at de slo Real Madrid på hjemmebane tidligere denne sesongen. Foto:

Av

Girona kan skrelle i Baskerland.

DEL

OddstipsHerlig fulltreffer på Lyon til 1,75 i odds i går (250 kroner i innsats). Nice innfridde dessverre ikke. De ledet 1-0, men kampen endte 1–1. Det ble likevel et lite overskudd på oddstipsene onsdag.

Det er en innholdsrik torsdag på oddsprogrammet. Det spilles to kamper i spansk La Liga og to kamper i Segunda Division, i tillegg er det full runde i italiensk Serie B. Jeg sier ikke at dette er det mest interessante oddsprogrammet, men det er ofte på disse dagene det er mulig å få inn noen lure kamper.

Lotto: Nordmann stakk av med 103 millioner i Vikinglotto

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Eibar – Girona H

Spansk, La Liga. Eibar og Girona viser at det er mulig for småklubber å hevde seg i La Liga. Begge klubbene har klatret oppover i divisjonssystemet, og spiller i La Liga for første gang. Girona rykket opp før denne sesongen, og de har imponert i sin første sesong på øverste nivå.

Katalanerne har blant annet slått Real Madrid 2–1 hjemme i Catalonia, og de har spilt 2–2 mot Atlético Madrid.

Torsdag går katalanerne til stemmeurnene. Da er det nyvalg om uavhengighet fra Spania, og jeg er sikker på at Girona vil ofre alt for en seier på valgdagen.

Eibar er veteraner i La Liga sammenlignet med Girona. Baskerne spiller sin fjerde sesong på øverste nivå i Spania.

Eibar rykket opp i La Liga før 2014-2015-sesongen. Det ble en knalltøff sesong for dem, og den endte med nedrykk.

Men Eibar beholdt plassen i divisjonen da Elche mistet lisensen etter sesongen.

I sin andre sesong på øverste nivå endte de på 14.-plass, og sist sesong tok de en sterk tiendeplass. Før torsdagens kamp ligger Eibar på tolvteplass, to poeng bak Girona på niendeplass.

Torsdag møtes Eibar og Girona for første gang på øverste nivå, men de har spilt fire ganger mot hverandre tidligere. Girona har aldri tapt mot baskerne., og jeg tror heller ikke at de taper torsdag.

Lagene spiller ganske likt. De kommer rundt på kantene og slår ballene inn i feltet. Spillestilen har ikke imponert den jevne spanjol, men den er effektiv.

Eibar har scoret 1,63 mål i snitt per hjemmekamp. Det er bra med tanke på at de slet litt i starten av sesongen med mange skader på sentrale spillere.

De har scoret to mål eller mer i de fire siste hjemmekampene. 5-0-seieren mot Betis for noen uker siden virker som var vendepunktet for dem. De har vært full av selvtillit siden den gang, scoret tolv mål og tatt 13 poeng av 15 mulige. Med den statistikken burde jeg muligens sette en H, men jeg tror Eibar kan få problemer mot de katalanske gjestene.

Girona har fem seire og kun ett tap på de åtte siste kampene. De kommer til å gi Eibar kamp. Jeg venter meg en åpen kamp, og 3,30 i odds på borteseier frister mest.

Eibar må klare seg uten Ivan Ramis som fortsatt er skadet. Det betyr antakeligvis at Anaitz Arbilla fortsetter som stopper. Charles vil sannsynligvis bli foretrukket fremfor Kike Garcia på topp.

Girona får tilbake Pere Pons. Han vil trolig erstatte Alex Granell som er suspendert. Borja Garcia fikk seg en smell sist, og han vil spille denne kampen likevel.

Girona har kun tapt én bortekamp så langt denne sesongen. Det skjedde også i Baskerland. De tapte mot Bilbao. Eibar har vært gode hjemme i høst, men jeg tror de taper mot Girona. 3,30 i odds er ok, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1925.

Her er vårt singeltips torsdag 21. desember:

SD Eibar – Girona 2,00 – 3,00 – 3,30 H

Total odds: 2,00