SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Glimt taper ikke i Sarpsborg

Bodø/Glimts keeper Nikita Khaikin (t.v.), Håkon Evjen og Vegard Leikvoll Moberg jubler etter 2-1-seieren borte mot Kristiansund. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Bodø/Glimts keeper Nikita Khaikin (t.v.), Håkon Evjen og Vegard Leikvoll Moberg jubler etter 2-1-seieren borte mot Kristiansund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av

Sist sesong var Glimt tre poeng en direkte nedrykksplass. I år kan de "ta en Leicester". Vi tror de vinner mandagens kamp i Sarpsborg.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips Premier League: Solskjær og United får det tøft mot Wolverhampton

Oddstips Eliteserien: Glimt taper ikke i Sarpsborg

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Vi har et herlig langoddsprogram foran oss denne mandagen. Godbiten er naturligvis Premier League-kampen mellom Wolverhampton og Manchester United, men det hefter naturligvis også stor interesse rundt kveldens kamp i Eliteserien mellom Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt. I tillegg er det tre kamper i Allsvenskan, det er kamp dansk Superliga og det er kamper i både tyrkisk toppseire og russisk toppserie.

NB! 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt 2,40 – 3,45 – 2,70 B (spillestopp kl. 1855)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Sarpsborg har vært en stor skuffelse denne sesongen. De ligger under nedrykksstreken med 13 kamper igjen av sesongen, og de er nødt til å ta seg sammen om de skal overleve i Eliteserien.

Trener Geir Bakke har i sommerpausen vært på shopping. Inn har kommet Straalman fra De Graafschaap, Letellier på lån fra Angers, Nangis fra Levadiakos, Males fra Cluj og Pavelic fra Rijeka. Det er alle spillere med erfaring fra gode ligaer i Europa.

Men nykommerne har ikke klart å løfte Sarpsborg, iallfall ikke ennå. Forrige helg tapte de borte mot Viking. Det var østfoldingenes syvende kamp på rad uten seier.

Nå har Geir Bakkes mannskap kun vunnet én av de siste 14 kampene. Det begynner å haste for Sarpsborg å ta trepoengere om de ikke skal spille i OBOS-ligaen neste sesong.

Fredag hentet inn enda en ny spiller. Mustafa «Mos» Abdellaoue kommer fra Strømsgodset og har skrevet under på en kontrakt på to og et halvt år. Han har kun hatt to treninger med laget, men går rett inn i startelleveren til den viktige hjemmekampen mot Bodø/Glimt mandag.

Skålevik og Askar er begge utestengt.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Bodø/Glimt står med fire seire på rad før bortekampen i Sarpsborg. De tok over tabelltoppen før helgen etter 2-1-seieren mot Kristiansund i midtuken.

Molde gikk forbi dem etter søndagens 3-2-seier mot Ranheim, men bodøværingene kan ta over tabelltoppen igjen med seier i mandagens kamp mot Sarpsborg.

Den jobben Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes har gjort på Aspmyra er helt enorm. De har fått spillere som Layouni, Evjen, Zinckernagel, Bjørkan og Lode til å skinne denne sesongen.

Lagets faste høyreback, Erlend Dahl Reitan, soner karantene. Det kan bety at José Isidoro får sjansen. Også Ole Amund Sveen er suspendert etter å ha fått gule kort i kampen mot Kristiansund.

Glimt har kun tapt én av de siste seks kampene mot Sarpsborg i Østfold, og fire av kampene har endt uavgjort. Statistikken taler for U, men jeg har troen på Glimt.

De imponerte meg i bortekampen mot Kristiansund. Det er vanskelig å ta poeng på Nordmøre, men bodøværingene klarte det. Jeg tror de tar sin femte strake seier på rad mandag kveld. Oddsen på Glimt-seier er 2,70. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!