SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Herlig FA-cuphelg!

Stoke og Peter Crouch (liggende) er virkelig nede for telling, såpass at det går an å bruke en gardering på at de ryker for Coventry lørdag!

Stoke og Peter Crouch (liggende) er virkelig nede for telling, såpass at det går an å bruke en gardering på at de ryker for Coventry lørdag! Foto:

Kan Stoke gå på en bombe i Coventry?

DEL

LørdagsbongenCoventry by er mest kjent for å ha blitt bombet sønder og sammen under 2. verdenskrig. Lørdag kan det smelle igjen, men på en gledelig måte for byens lag. For blant mange mulige cupbomber denne FA-cuphelgen, tror jeg de himmelblå fra Coventry kan smelle av den største.

Stoke er i møkkaform, Mark Hughes sitter fryktelig utrygt – jeg setter HB selv om Coventry spiller i League Two!

Hele lørdagsbongen er FA-cup, og det er som vanlig veldig enkelt å banke Manchester City. Av frekkere ting kjørrer jeg sikker Fulham mot Southampton!

Lørdag kan du vinne rundt fire millioner kroner om du har 12 rette i Tipping. Bonuspotten i Tipping har passert tre millioner kroner, og da skal den utbetales. Det skjer ved at den puttes inn i den ordinære tolverpotten og fordeles på alle rekker med 12 rette.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Manchester City - Burnley  H

Hele lørdagsbongen er FA-cup. City hadde små problemer med å ta seg av Watford på tirsdag. Julen har vært bra poengmessig, selv om de måtte nøye seg med uavgjort mot Palace nyttårsaften. De glitrer ikke like mye som før jul, men mer en nok til å ta Burnley.

2. Fulham - Southampton  H

Med ti popeng på de fire siste, nærmer endelig Fulham seg playoff i Championship. Nå er det altså cup, og her kan de fort ta seg videre. Southampton er helt ute og kjøre for tiden, de har ikke vunnet på ni kamper i Premier League! Jeg klinker til, og sier hjemmeseier.

3. Wolverhampton - Swansea  H(B)

Wolves har ti seire og to uavgjorte på de tolv siste i Championship. De er på full fart opp i det gjeveste selskapet i England, så denne skal bli spennende. For selv om Swansea fortsatt ligger sist i Premier League, er de i bedring under sin nye manager Carlos Carvalhal.

4. Bolton - Huddersfield  (U)B

Bolton har hatt en herlig jul. The Trotters har vunnet tre av de fire siste, noe som har tatt dem over streken i Championship. Nå er det altså cup, og de skal få en sjanse av meg. For Huddersfield har ikke vunnet på de fire siste i Premier League, og ikke scoret på to.

5. Watford - Bristol City  H

Watford fikk selvsagt stryk av City på tirsdag. Men de begrenset det til 1-3, og det er anstendig mot et av klodens beste lag. Bristol City har imponert i Championship, men etter overtidstap i toppkampen mot Wolves, kom en stygg reaksjon med 0-5 for Villa!

6. Coventry - Stoke  (H)B

Coventry er oppe på 3.-plass som gir direkte opprykk i League Two. De har noen fine uker bak seg, og har vunnet fire av de fem siste. Stoke har hatt en blytung første halvdel av sesongen, og jeg åpner likegodt for en bombe i den krigsbombede byen!

7. Bournemouth - Wigan  H

Bournemouth kom tilbake to ganger og reddet ett poeng mot Brighton 1. nyttårsdag. Her tar de imot et Wigan som seiler mot opprykk fra League One. Men selv om gjestene har vært bra i høst, skal «The Cherries» fikse dette på hjemmebane.

8. Ipswich - Sheffield United  U(B)

Ipswich har bak seg en fryktelig jul. Med ett poeng på fire kamper har de rotet seg et stykke vekk fra playoff. Her møter de en divisjonskollega som også er i motvind, for etter en flott sesongstart har «Blades» bare vunnet en av de ni siste i serien. Vanskelig!

9. Birmingham - Burton  H

Birmingham fikk en etterlengtet opptur med sesongens første borteseier og 2-0 mot Reading tirsdag. Her er det cup mot tabellnabo Burton. Begge er under streken i Championship, og trenger egentlig ikke cupen. Men på hjemmebane mot lille Burton sier jeg H.

10. Millwall - Barnsley  H(U)

Millwall plukker nok poeng til å holde seg unna den verste nedrykksstriden i Championship, men ikke en eneste gang i høst tok de to strake i serien. Barnsley har tatt seg litt opp i julen, men en del av kampene har endt U. Så jeg tar med den her også.

11. Blackburn - Hull  (HU)B

Blackburn rykket ned i League One i fjor vår, men kan være på vei opp igjen. Siste tap i serien ved i midten av oktober! Hull er en merkelig gjeng. Helt åpne i alle ender tidligere i høst, men har gått målløse av banen i fire av de fem siste.

12. Queens Park Rangers - Milton Keynes  H

QPR har 2-2-1 på de fem siste, noe som betyr at Ian Holloway fortsatt er sjef på Loftus Road. Cupen er neppe førsteprioritet der, til det er ligaposisjonen for utsatt. Men det samme er tilfellet for Milton Keynes en divisjon ned, så dette er en H.