SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Historien gjentar seg i Stavanger


Tommy Høiland jubler etter 4-0-scoringen til Viking mot Godset tidligere i år. Han utlignet også til 2-2 for Viking mot LSK i 2017-sesongen.

Tommy Høiland jubler etter 4-0-scoringen til Viking mot Godset tidligere i år. Han utlignet også til 2-2 for Viking mot LSK i 2017-sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fire av dem siste seriekampene mellom Viking og Lillestrøm har endt med poengdeling i Stavanger.

DEL
Spillsenterets øvrige søndagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Historien gjentar seg i Stavanger

Søndagens langoddsprogram byr på fem kamper i Eliteserien, to kamper i Premier League og en rekke kamper i Serie A. Martin Ødegaard og hans Real Sociedad skal ut i bortekamp mot Granada søndag kveld. Ellers er det kamper fra tysk Bundesliga, Ligue 1 og det er siste serierunde i Superettan.

NB! Onsdag er det ca. 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Viking - Lillestrøm U 3,60 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å lvere dette tipset!

Bjarne Bertsen og Viking tok seg som ventet til cupfinale etter 3-0 seier hjemme mot Ranheim onsdag kveld. Har los på 4. plassen og Rosenborg vil kun være to poeng bak RBK med seier i denne. Møter Rosenborg hjemme i nest siste serierunde. Bjarne Berntsen valgte som ventet å nedprioritere forrige søndags bortekamp mot Kristiansund med tanke på semifinalen og hadde gjort ni endringer til den bortekampen og tapte som ventet grunnet det. Flotte 8-3-2 hjemme på SR Bank Arena.

Lillestrøm med fire poengdelinger på sine fem siste og er slett ikke trygge med sine 29 poeng. Har hjemmekamper mot Stabæk og Sarpsborg 08 i de to siste på Åråsen, samt bortekamp mot Ranheim etter søndagens kamp i Stavanger. Svært moderate 2-4-7 på bortebane. Det skal ikke være nye skader eller karantener for Lillestrøm

Det er verd å merke seg at fire av dem siste tilsvarende i Stavanger mellom Viking og Lillestrøm har endt med poengdeling.. LSK er i tillegg inne i en voldsom "uavgjortstim" med fire uavgjorte på de fem siste. Det er alt annet enn utenkelig at historien gjentar seg i Stavanger og at det ender med poengdeling enda en gang. 3,60 i uavgjortodds er flott odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å lvere dette tipset!


Kommentarer til denne saken