SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hvem kan stoppe City?

Football Soccer Britain - Manchester City v West Ham United - Premier League - Etihad Stadium - 28/8/16
Manchester City manager Pep Guardiola 
Reuters / Darren Staples
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer Britain - Manchester City v West Ham United - Premier League - Etihad Stadium - 28/8/16 Manchester City manager Pep Guardiola Reuters / Darren Staples Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Iallfall ikke Bournemouth!

DEL

Lørdagsbongen (Siste) Som engelske aviser skrev etter at Manchester City også knuste Spurs 4-1 og tok sin 16. strake ligaseier sist helg: «Dette begynner å bli latterlig».

I England spør man seg nå om Premier League har sett et bedre lag. City kan i hvert fall måle seg med de beste årganger av Arsenal, United og Chelsea. De lyseblå er latterlig gode, og det skal stakkars Bournemouth få merke lille julaften!

Ellers på lørdagsbongen banker jeg Spurs, tross tapet for City. Burnley har overprestert, og Tottenham har noe å hevne. Formsterke West Ham er også en klink H hjemme mot et Newcastle som sliter tungt.

Bonuspotten har steget ytterligere denne uken. Den er nå oppe i cirka 1,4 millioner kroner. Pausepotten er på cirka 400 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Leicester - Manchester United  (U)B

Ahh, så er det deilige juleprogrammet i England igang! Leicester sin flotte rekke med fire strake seire fikk en uventet bråstopp hjemme mot Palace sist. Manchester United fortsetter å vinne uten å nødvendigvis imponere. Garderer for uavgjort.

2. Burnley - Tottenham  B

Burnley har virkelig knekt koden for Premier League, pluss at de har hatt marginene med seg. Spurs fikk juling av Manchester City sist, men før den vant de to strake med målforskjell 7-1. Jeg tror de skal bruke Burnley til å hevne det stygge tapet for City.

3. Manchester City - Bournemouth  H

Ja, hva skal man si?! Det er vanskelig å komme på noe lag i Premier Leagues historie som har spilt bedre eller imponert mer enn det City gjør nå. Ikke bare har de verdensstjerner på bane og benk, Guardiola har også banket inn en herlig lagmoral. Stakkars «Cherries»!

4. Brighton - Watford  U(HB)

Det brenner under beina på Brighton nå. Etter en inspirert høst etter opprykket, har nå vinteren kommet – også til sørkysten. Syv kamper uten seier, fire av dem tapt, smaker nedrykkskamp. Watford har også stoppet opp, og har viktige Doucouré suspendert.

5. Southampton - Huddersfield  U(B)

Southampton har ikke fått det til å stemme i det siste. Laget som er kjent for sin offensive fotball, produserer for lite sjanser og mål. Huddersfield har reist seg igjen etter en svak periode, og har vunnet to av de tre siste. Stor opptur med 4-1 over Watford sist!

6. Stoke - West Bromwich  U(B)

Får ikke Mark Hughes fart på Stoke i julen, tror jeg han ryker. «The Potters» er bare såvidt over streken, og det rimer ikke med ambisjoner eller pengebruk. Alan Pardew har ikke vunnet på fire kamper med West Brom, men de har bare sluppet inn ett på disse fire!

7. West Ham - Newcastle  H

Endelig opptur for West Ham, og endelig opptur for David Moyes! Den utskjelte skotten har tettet forsvaret, og tatt syv poeng på de tre siste, mot Arsenal, Chelsea og Stoke. Uten å slippe inn mål! I Newcastle er trenden motsatt, og det snur neppe før klubben selges.

8. Swansea - Crystal Palace  B

Swansea spilte en fin 1. omgang mot Everton mandag, men klappet helt sammen da Everton utlignet like før pause. Roy Hodgson har endelig fått Palace til å henge sammen. De har masse offensiv kraft, noe som fort betyr tap og mangerskifte i Swansea.

9. Wolverhampton - Ipswich  H(U)

Så er vi nede i Championship, der Wolves virker helt utilnærmelige. «Ulvene» har kvaliteter som hører hjemme ett hakk opp. Men Ipswich jager playoff, og har vunnet tre av de fire siste. Dette er Championship, en julebombe må vi tross alt ha, så her garderes!

10. Sheffield Wed - Middlesbrough  U

Wednesday har skuffet kapitalt i høst. Laget hadde klare opprykksambisjoner etter flere lovende sesonger. I stedet er de under midten, og da lever manager Carlos Carvalhal farlig. Middlesbrough er noe mer solid, men heller ikke de er i form. Og da blir det U?

11. Leeds - Hull  H(B)

Leeds har fått sving på sakene igjen etter et par svake måneder. Ti poeng på de fire siste er mer enn anstendig, og de er nå like bak playoff. En god jul, så er de inne. Men Hull er elleville: Bare Wolves scorer mer, og ingen slipper inn flere! Og Leeds er Leeds...

12. Aston Villa - Sheffield United  H

Aston Villa har slitt litt nå, etter å ha vært gode lenge. Men om de tre siste bare har gitt to poeng, er det mye verre stilt for gjestene. «Blades» hadde en fantastisk høst etter opprykket, men overpresterte nok en del. Nå har det raknet, og det er godt nytt for Villa!