SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ingolstadt har fått opp dampen

Ingolstadt og Almog Cohen rykket ned fra 1. Bundesliga sist sesong. Etter en litt skjev start på sesongen, har de nå kommet i gang.

Ingolstadt og Almog Cohen rykket ned fra 1. Bundesliga sist sesong. Etter en litt skjev start på sesongen, har de nå kommet i gang. Foto:

Av

Ingolstadt til 2,30 i odds er spennende.

DEL

OddstipsDet er et tynt oddsprogram denne mandagen. Det skyldes at vi går inn i en landslagsperiode med playoffkamper til fotball-VM i Russland. I dag er det blant annet tysk 2. Bundesliga, fransk Ligue 2 og italiensk Serie B på menyen, i tillegg spilles det en del ishockeykamper.

Det ble en solid helg for Spillsenteret sine oddstips. Lørdag tarff vi på alle fire spillforslagene. Vi hadde Brighton til 3,30 i odds, Burnley til 4,95 i odds, i tillegg traff vi også på Scahlke 04 til 1,95 i odds og Notodden til 2,00 i odds. Søndagen gikk også i pluss. Da ble det klaff på Strømsgodset-tipset til fine 2,55 i odds, men vi røk på Chelsea - Manchester United, som vi trodde skulle ende uavgjort.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. FC Nürnberg - Ingolstadt B

Tysk, 2. Bundesliga. Nürnberg har vært ganske bra de siste ukene. De har vunnet fire av de siste seks 2. Bundesliga-kampene.

I forrige uke tapte de 0-1 mot Heidenheim, men i den kampen misbrukte de flere store sjanser.

Nürnberg har vunnet syv av tolv kamper denne sesongen, og tre av dem kom på hjemmebane. De har vunnet to av de tre siste hjemmekampene sine. Sist hjemmekamp vant de 2-1 mot Dresden. Nå får de tøffere motstand.

Ingolstad rykket ned fra 1. Bundesliga etter forrige sesong, og de har ambisjoner om å rykke direkte opp igjen. Etter en elendig start med fire tap på de fem første kampene, har de tilpasset seg spillet i 2. Bundesliga.

De har kun ett tap på de syv siste kampene, og de har også vist solide takter på bortebane. Statistikken viser at de kun har tapt én av de siste fem bortekampene sine.

Det ligger an til en målrik kamp. Iallfall om man ser på statistikken. Åtte av de siste ni hjemmekampene til Nürnberg har endt med tre mål eller mer. Samtidig er Nürnberg det nest mest scorende laget i 2. Bundesliga. De har scoret 26 mål på tolv kamper.

Også Ingolstadt sine kamper inneholder mange mål. Syv av de åtte siste kampene har inneholdt tre mål eller mer.

Ingolstadts Marcel Gaus må stå over mandagens kamp. Venstrebacken ble utvist i forrige kamp.

Jeg tror det blir en jevn kamp i Nürnberg. Det er ingen av lagene som vil tape denne kampen, så jeg tror den endetr uavgjort.

Her er vårt singeltips mandag 6. november:

1. FC Nürnberg - Ingolstadt 2,55 - 3,10 - 2,30 B

Total odds: 2,30