SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Intenst nedrykksdrama ender med poengdeling

Aalesunds Bjørn Helge Riise fortviler etter 1-1-kampen mot Kristiansund.

Aalesunds Bjørn Helge Riise fortviler etter 1-1-kampen mot Kristiansund. Foto:

Av

Både Aalesund og Lillestrøm kan rykke ned. Det blir et bikkjeslagsmål på Åråsen mandag.

DEL

OddstipsDet har vært en nitrist helg for Spillsenteret. Søndag røk vi på begge singeltipsene våre.

Mandagens langoddsprogram er meget interessant og byr på blant annet to kamper fra spansk La Liga og Premier League-oppgjøret mellom Burnley og Newcastle. Det er også tenis og ishockey på en variert mandagsmeny. Natt til tirsdag er det ni kamper fra NHL i ishockey.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Lillestrøm - Aalesund U

Norsk, eliteserie. Etter tapet mot Odd forrige mandag, er Lillestrøm plutselig havnet i nedrykkskampen. De har kun tre poeng ned til Tromsø som ligger på kvalikplassen.

Lillestrøm har kun to seire på de siste elleve kampene. Problemet til kanarifuglene i høst at vært manglende effektivitet foran motstanders mål. Tre av de fire siste kampene har endt med tap, og jeg tror de får en tøff oppgave mandag når desperate sunnmøringer kommer til Romerike.

Riktignok har LSK vært brukbare på hjemmebane. De står med 6-2-5, og de har kun ett tap på de åtte siste kampene. mJeg tror ikke de taper mot Aafk heller.

Aalesund er virkelig ute å kjøre. Trond Fredriksens menn har ikke vunnet siden 25. juni. De har nå en rekke på tolv kamper uten seier. De har tapt åtte kamper og spilt fire uavgjort.

Selv nedrykksklare Viking har tatt mer enn dobbelt så mange poeng som sunnmøringene fra juli av. Det lukter nedrykk av en slik statistikk.

Sjekk mandagens singeltips:

Mandagskamper er et mareritt for Newcastle 

Aalesund fikk med seg ett poeng i Møre og Romsdal-oppgjøret mot Kristiansund forrige helg. Det var særdeles viktig. De har to poeng opp til TIL på kvalik. Det er fullt mulig å innhente, men da må de begynne å vinne fotballkamper.

Forsvarsspilleren Adam Örn Arnarson er suspendert.

Dette er kampen Aalesund må vinne, tror jeg, hvis de skal ha mulighet til å overleve i eliteserien. De har et utrolig tødt kampprogram igjen, med Rosenborg hjemme, Sarpsborg 08 og Strømsgodset hjemme. Lillestrøm på sin side vil antakeligvis sikre fortsatt spill i eliteserien med tre poeng mandag kveld.

Det står med andre ord mye på spill.

Statistikken viser at disse to lagene har spilt uavgjort i fire av de fem siste kampene på Åråsen. Ingen av lagene har råd til å tape denne kampen, og jeg blir ikke overrasket om denne kampen ender med poengdeling.

Jeg synes 1,65 i odds på hjemmeseier er for tynt. 3,65 i odds på uavgjort er imidlertid verdt et forsøk. Jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1855. 

Her er vårt råtips mandag 30. oktober:

Lillestrøm - Aalesund 1,65 - 3,65 - 4,35 U

Total odds: 3,65