SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lazio taper ikke på bortebane

Lazio og Ciro Immobile var utrolig gode mot Milan i helgen. Vitesse skal være en enklere motstander for Roma-laget.

Lazio og Ciro Immobile var utrolig gode mot Milan i helgen. Vitesse skal være en enklere motstander for Roma-laget. Foto:

Av

Lazio imponerte mot AC Milan i helgen.

DEL

OdddstipsDet har vært to svake dager på rad for Spillsenteret. Vi bommet på begge gårsdagens tips. Dessverre!

Et rikholdig langoddsprogram som venter denne torsdagen. Europaligaen dominerer oddsprogrammet, men det spilles også tre kamper i den norske eliteserien i ishockey og det spilles i tillegg full serierunde i den islandske toppserien.

Midtukekupongen: Anfield er et fort

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Vitesse - Lazio B

Europaligaen, gruppe K. Vitesse og Lazio er havnet i gruppe sammen med Nice og Zulte-Waregem. Lazio og Nice er favoritter til å gå videre fra gruppen, men det blir ikke enkelt.

Vitesse endte på femteplass etter forrige sesong. Lazio på sin side havnet på femteplass i Serie A. Det gjorde dem direkte kvalifisert til gruppespillet i Europaligaen.

Begge lagene har fått en god start på sesongen. Vitesse står med tre seire og ett tap så langt, og laget ligger på en flott annenplass på tabellen. Lazio er ubeseiret hittil denne sesongen. De har to seire og én uavgjort på de tre første kampene.

Nå skal det sies at den nederlandske Æresdivisjonen er bra, men den holder ikke samme nivå som italiensk Serie A. Vitesse har også slitt når de har spilt i Europa.

Vitesse er uten seier i de seks siste kampene de har spilt i Europa, hvorav fem av kampene er tapt. De møter et italiensk lag som har solid erfaring fra spill i europacupene, og resultatene viser at de spiller taktisk klokt på bortebane.

Lazio er er ubeseiret i de siste fem bortekampen de har spilt i Europa. Klubben fra den italienske hovedstaden har én seier og fire uavgjorte kamper, samtlige uavgjorte kamper har endt 1-1.

I helgen banket de hardtsatsende AC Milan hele 4-1 hjemme i Roma. I den kampen scoret Ciro Immobile tre mål. Han er dermed oppe i fire mål på de tre første kampene i Serie A. Immobile er mannen Roma-klubben må stole på offensivt i denne kampen, og jeg tror han kan skape problemer for nederlenderne.

Det unge Vitesse-laget savner et par spillere fra førsteelleveren. Backen Arnold Kruiswijk og midtbanespilleren Thulani Serero er begge ute. Lazio mangler Wallace, Felipe Anderson og Nani, men italienerne har større bredde i stallen sin.

Det er verdt å merke seg at Vitesse har sluppet inn mål i fem av de siste seks seriekampene de har spilt på hjemmebane. De har sluppet inn i begge hjemmekampene denne sesongen. Statistikken viser også at Vitesse har lagt under både til pause og etter full tid i de tre siste kampene de har spilt i Europa.

Jeg synes 1,70 i odds på borteseier er ok. Innsatsen blir 250 kroner og spillestopp er klokken 2100.

Her er vårt singeltips torsdag 14. september:

Vitesse Arnhem - Lazio 3,90 - 3,45 - 1,70 B

Total odds: 1,70