SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lett match for Lyon

Lyon's Mariano Diaz Mejia, left, celebrates with his teammates after he scored a goal against Marseille during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)

Lyon's Mariano Diaz Mejia, left, celebrates with his teammates after he scored a goal against Marseille during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) Foto:

Av

Formsterke Lyon skal enkelt ta tre poeng borte mot Toulouse onsdag.

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram var vanskelig, og verken Wolfsburg eller West Ham leverte varene. Dermed ble det ingen gevinst i går.

Det er et rikholdig oddsprogram denne tirsdagen. Det spilles to interessante kamper i den engelske ligacupen: Bristol City – Manchester United og Chelsea – Bournemouth, i tillegg er det storoppgjør i den tyske cupen mellom Bayern München og Borussia Dortmund. Det er også hentet kamper fra spansk La Liga og fransk Ligue 1.

Midtukekupongen: Smeller cupbomben på Ashton Gate i kveld?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Toulouse - Lyon B

Fransk, Ligue 1.  To lag som befinner seg i hver sin ende av Ligue 1-tabellen. Toulouse tapte 1-2 mot nyopprykkede Strasbourg lørdag.

Dermed har Toulouse kun vunnet én av de siste åtte seriekampene. Laget fra Airbus-byen ligger bare ett poeng over nedrykkssonen.

Angriperne Max Gradel og Andy Delort har scoret syv mål til sammen. Det er ikke godt nok., og det er fremover på banen det har sviktet denne sesongen.

Toulouse har strevd med å få ballen i mål hele sesongen, og de har kun scoret 17 ganger på 18 kamper. De har et tøft kampprogram i starten av 2018, så tabellsituasjonen kan se ille ut i slutten av januar hvis de ikke forsterker spillerstallen etter nyttår.

Sjekk midtukekupongen her:

Smeller cupbomben på Ashton Gate i kveld? 

Lyon er i motsatt ende av tabellen. De ligger på tredjeplass før onsdagens serierunde med 38 poeng. Det er kun målforskjellen som skiller dem fra Monaco på annenplass.

Det er hele ni poeng opp til PSG, men Neymar & Co. har vist at de ikke er uovervinnelige. De tapte i starten av desember 1-2 mot nyopprykkede Strasbourg.

På søndag viste Lyon at de mener alvor. Da slo de Marseille 2-0. Det var Marseilles første tap på tolv kamper!

Lyon har spennende, offensive spillere i Nabil Fekir, Memphis Depay og Mariano Dias. De kan skape problemer for et litt shakey Toulouse-forsvar.

Historisk sett har Lyon et solid overtak på Toulouse. De har vunnet 17 av de siste 31 innbyrdes oppgjørene mellom lagene. Toulouse har kun vunnet seks kamper, og de øvrige åtte kampene har endt med poengdeling.

Midtbanespillerne Jimmy Durmaz og Steven Forte er begge skadet hos Toulouse.

Lyon mangler antakeligvis bare kantspilleren Bertrand Traore.

Lyon er i fin form. De har kun tapt én av de siste tolv seriekampene, og jeg tror de innfrir som favoritt i denne matchen. Toulouse har tapt fire av de fem siste kampene sine, og de taper igjen her. Vi klinker til med 250 kroner i innsats, og spillestopp er klokken 2045.

Her er vårt dobbelttips onsdag 20. desember:

Toulouse - Lyon 3,70 - 3,45 - 1,75 B

Total odds:  1,75