SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lincoln er ute av form

Arsenal's Francis Coquelin competes for the ball with Lincoln City's Alan Power, right, during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and Lincoln City at the Emirates stadium in London, Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)

Arsenal's Francis Coquelin competes for the ball with Lincoln City's Alan Power, right, during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and Lincoln City at the Emirates stadium in London, Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av

Lincoln har tapt de tre siste kampene mot Notts County.

DEL

Oddstips (Siste) Deilig start på oddsuken. Vi traff på singeltipset på Ingolstadt til fine 2,20 i odds. Innsatsen var 100 kroner, og dermed satt vi igjen med et pent lite overskudd.

Tirsdagens oddsprogram er rikholdig. Det er blant annet fotballkamper fra FL Trophy-cupen i England, i tillegg er det ishockey fra Mesterligaen og full runde på nest øverste nivå i Sverige. Det er også noen håndballkamper på oddsprogrammet, og natt til onsdag er det ishockey fra NHL og brasiliansk fotball.

Tirsdagens singeltips: NY Islanders er solide hjemme

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Lincoln City – Notts County B

EFL Trophy, North. Gruppe G. Dette er ikke en cup lagene prioriterer veldig høyt, så det er ofte litt vanskelig å vurdere kampene i EFL Trophy.

Lincoln City var den store overraskelsen i FA-cupen sist sesong. De gikk helt til kvartfinalen, hvor de tapte 0–5 mot Arsenal. Det hører med til historien at Arsenal, som slo dem ut, vant FA-cupen etter å ha vunnet 2–1 mot Chelsea i finalen.

Lincoln City klarte imidlertid ikke å følge opp sist sesongs FA-cup-suksess lørdag. Da røk de ut i første runde etter at de tapte 0–1 borte mot AFC Wimbledon. Hjemmelaget tok ledelsen etter syv minutter, og de la seg bakpå etter scoringen. Lincoln City klarte aldri å svare, og sluttresultatet ble 0–1.

Det var lagets andre kamp på rad uten seier. For ti dager siden spilte de 0–0 mot Crawley Town i League Two. Lincoln City har trøblet offensivt de siste tre ukene. De har kun scoret ett mål på de fire siste kampene.

I League Two ligger de nå nede på niendeplass, tre poeng bak Wycome som innehar den siste playoffplassen. Lincoln City skal ut i en tøff bortekamp mot Crewe lørdag, så jeg tviler på at de vil prioritere denne cupenkampen. De har vunnet de to første kampene i denne cupen, så de har råd til å tape denne kampen og likevel gå videre.

Notts County har overrasket alle i seriestarten. De var ikke regnet som en opprykkskandidat før sesongen, men topper League Two med 33 poeng, ett poeng foran Accrington.

Sjekk tirsdagens singeltips her:

NY Islanders er solide hjemme 

Notts County gikk også videre i FA-cupen lørdag etter å ha vunnet 4–2 hjemme mot Bristol Rovers. Notts County gikk inn i den kampen som underdogs, så resultatet var oppløftende for fansen.

Notts County kom under 0–2 allerede etter tolv minutter hjemme på Meadow Lane, men laget viste stor moral og kjempet seg tilbake. To scoringer på to minutter av Ryan Yates etter halvtimen gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 2–2. Vertene fortsatte å angripe i andre omgang. Etter 58 minutter ga Jon Stead Notts County ledelsen og Jorge Grant økte til 4–2 i det 90. minutt.

Det var lagets andre seier på rad. De slo også Newport 3–0 hjemme i League Two for ti dager siden.

Notts County er ubeseiret på hjemmebane i ligaen denne sesongen. De har seks seire og to uavgjorte på de åtte første hjemmematchene. På bortebane har de ikke vært like stabile. Bortestatistikken viser 4-1-3 og 11–11 i målforskjell.

Begge lagene vil antakeligvis gjøre en del endringer på lagene sine, men Notts County er i god form og de trenger en seier her for å kunne gå videre i cupen. De har også et brukbart tak på Lincoln.

Iallfall har de vunnet de tre siste kampene mot dem, og jeg tror de vinner igjen tirsdag. Oddsen på borteseier er hele 2,85, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 7. oktober:

Lincoln City–Notts County 2,10–3,10–2,85 B

Total odds: 2,85