SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Målfattig i London

Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)

Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

Manchester United vinner ikke denne gangen heller.

DEL

Oddstips (Siste) Supersøndag i England, hvor Manchester City er vertskap for Arsenal og i London møtes Chelsea og Manchester United. På søndagens oddsprogram er det også full serierunde i den norske eliteserien og en thrilleravslutning i 1. divisjon.

Søndagskupongen: Bussjåføren Mourinho

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Chelsea - Manchester United U

Engelsk, Premier League. Chelsea imponerte ingen da de ble utspilt og tapte 0-3 mot Roma i Mesterligaen onsdag. Tapet gjør at Chelsea antakeligvis kan se langt etter førsteplassen i gruppen, men Antonio Contes menn vil ta seg videre i Mesterligaen med seier mot Qarabag senere denne måneden.

De regjerende Premier League-mesterne ligger nede på fjerdeplass etter ti serierunder, men det mest skuffende er at de allerede er ni poeng bak serieleder Manchester City og det er fire poeng opp til Manchester United.  

En av grunnene til at Chelsea stakk av med ligagullet sist sesong var at Antonio Contes lag var bunnsolide hjemme, men så langt denne sesongen har Chelsea ikke levert på Stamford Bridge. De har kun vunnet to av fem kamper foran egne fans, og i to av kampene har de ikke klart å score. De har også tapt mot Manchester City og Burnley.

Heldigvis for Chelsea så vil neppe forsvaret komme under press i denne kampen. Den tidligere Chelsea-manageren Jose Mourinho har vist i tidligere storkamper at han murer igjen bakover og satser på kontringer.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong:

Bussjåføren Mourinho 

Mourinho parkerte bussen foran egen 16-meter da han tok med seg Manchester United til Anfield for en måned siden. Da spilte De røde djevlene ekstremt defensivt, men fikk med seg ett poeng i en kamp som endte uten scoringer. Portugiseren vil trolig benytte den samme taktikken mot sin gamle arbeidsgiver.

United gikk på et sjokktap i forrige bortekamp i Premier League da de tapte 1-2 mot nyopprykkede Huddersfield, men de har slått tilbake med tre seire i alle turneringer etter bortetapet. På bortebane har United 2-2-1 hittil denne sesongen.

Det er ikke kun på bortebane mot storklubbene United har tatt problemer med å score. De har bare scoret syv mål på de siste seks kampene.

Det har også vært målfattige kamper mellom disse to lagene. Fem av de seks siste kampene mellom Chelsea og Manchester United har endt med under 2,5 mål, og jeg tror heller ikke at søndagens kamp blir noen målfest.

United trives ikke på Stamford Bridge. På de seks siste kampene mellom disse lagene viser statistikken tre seire til Chelsea, to kamper har endt uavgjort og United har kun vunnet én gang.

Chelsea har faktisk kun ntapt én av de siste 15 hjemmekmapene mot Manchester United i Premier League. Fasiten viser ni seire og fem uavgjorte. Den eneste United-seieren kom i Alex Fergusons siste år som manger på Old Trafford. Da vant de 3-2 i 2012.

Samtidig har Chelsea allerede tapt like mange hjemmekamper denne sesongen, så de gjorde i løpet av hele fjorårssesongen.

Conte har tatt 112 poeng som Chelea-sjef på sine 48 kamper i Premier League. Det er elleve poeng mindre enn Mourinho hadde på samme tidspnkt i sin Chelsea-karriere.

Den italienske Chelea-manageren mangler N'Golo Kante og Victor Moses, mens United må klare seg uten Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo og Paul Pogba. I tillegg er også Michael Carrick ute, og det er høyst usikkert om Marouane Fellaini kan spille.

Et ultradefensivt United-lag mot et Chelsea-lag som for alt i verden ikke vil tape på hjemmebane. Det utgangspunktet gjør at jeg tror denne kampen ender uavgjort. 3,05 i odds er verdt et forsøk. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken

Her er vårt råtips søndag 5. november:

Chelsea - Manchester United 2,35 - 3,05 - 2,75 U

Total odds: 3,05