SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Målfest i vente i Lille

Brasil og Neymar har scoret 15 mål på de fire siste kampene mot Japan.

Brasil og Neymar har scoret 15 mål på de fire siste kampene mot Japan. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brasil har scoret 15 mål på de fire siste kampene mot Japan.

DEL

MidtukekupongenBrasil og Neymar (bildet) har møtt Japan syv ganger siden 1999, og de har aldri tapt. Selv om Brasil og Japan var blant de første lagene som kvalifiserte seg til VM, så er det kvalitetsforskjell på lagene. Brasil har vunnet de fire siste kampene med 15–1 i målforskjell.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Sverige – Italia B(U)

VM-playoff. Returkampen spilles mandag. Svenskene må skaffe seg et godt utgangspunkt hjemme om de skal ha mulighet til å komme til VM. Iallfall om man ser på statistikken. De har ikke vunnet på de seks siste møtene med Italia. Italienerne er sterke hjemme.

2. Nord-Irland – Sveits U(B)

VM-playoff. Returkampen spilles søndag. Nordirene viste svakhetstegn mot slutten av kvaliken. De tapte 0–1 mot Norge og 1–3 mot Tyskland. Sveits tapte gruppespillfinalen mot Portugal (0-2). Sveitserne har det beste laget, men har de ristet av seg skuffelsen?

3. Kroatia – Hellas H(U)

VM-playoff. Returkampen spilles søndag. Kroatia har kun vunnet én av de siste seks kampene mot Hellas, men den siste kampen ble spilt i 2011. Kroatene har et sterkere lag enn grekerne, men de dummet seg ut mot slutten av kvaliken. Hellas er gode defensivt. Jevnt!

4. Romania – Tyrkia H(B)

Privatlandskamp. Begge lagene er inne i et generasjonsskifte, og klarte ikke å kvalifisere seg for VM i Russland. Tyrkerne har problemer defensivt, men offensivt har de spennende spillere i Enes Ünal, Cengiz Ünder og Emre Mor. Romania mangler viktige Stancu.

5. Luxembourg – Ungarn B

Privatlandskamp. Miniputtstaten Luxembourg imponerte i kvaliken å spille uavgjort mot Frankrike og Bulgaria og vinne mot Hviterussland. De kan også lage trøbbel for Ungarn. Ungarerne har vunnet alle de ni tidligere møtene mellom lagene, og de vinner igjen.

6. Skottland – Nederland  B(U)

Privatlandskamp. Kampen spilles i Aberdeen., og det er Malky MacKay sin første kamp som landslagssjef for skottene. Skottland har vært vanskelig å slå på hjemmebane, men med spillere som Strootman og Janssen i troppen kan nederlenderne vinne på Pittodrie.

7. England – Tyskland H(UB)

Tyskland har vunnet de fire siste privatlandskampene på Wembley. Den siste seieren til England hjemme i en privatlandskamp var tilbake i 1975. England har faktisk vunnet flere borte- enn hjemmekamper mot tyskerne de siste 40 årene. Denne matchen blir jevn.

8. Frankrike – Wales H

Privatlandskamp. Frankrike er ubeseiret på hjemmebane i de fem siste kampene, hvorav fire av dem har endt med seier. De mangler Pogba og Kante, men har likevel massevis av talent i troppen. Wales mangler Bale. Det svekker dem betydelig. Solid hjemmeseier.

9. Polen – Uruguay H

Privatlandskamp. Begge lagene er klare for VM, hvor de er outsidere. Både Polen og Uruguay har klassespillere offensivt, men bakover på banen er de ikke like solide. Robert Lewandowski scoret 16 mål på ti kamper for Polen i kvaliken. Han kan senke Uruguay.

10. Ukraina – Slovakia H

Privatlandskamp. Ukraina var skuffet over ikke å få spille VM i nabolandet Russland, men spillerne må nå se fremover. De kan riste av seg noe av skuffelsen ved å slå Slovakia som er klar for VM. Yarmolenko og Konoplyanka vil skape problemer for slovakene. Går for H!

11. Japan – Brasil B

Privatlandskamp. Spilles i Frankrike. Begge var blant lagene som kvalifiserte seg raskest til VM., men asiatisk fotball er ikke veldig høyt. Det viser også resultatene. Brasil har vunnet de siste fire møtene mellom disse lagene med utrolige 15–1 i målforskjell. Soleklar B!

12. Belgia – Mexico H

Privatlandskamp. Begge lagene kan overraske i VM neste sommer. Belgierne har vært mye bedre etter at Martinez overtok, men Mexico blir ingen pushover. Likevel: Belgia har hjemmebanefordelen og de har en haug med talenter i verdensklasse. Går for H!