SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manchester City lar seg ikke stoppe

Raheem Sterling har hatt en god sesong for Manchester City. I dag sikrer han og lagkompisene enda et trofé til premieskapet på Etihad.  (AP Photo/Dave Thompson)

Raheem Sterling har hatt en god sesong for Manchester City. I dag sikrer han og lagkompisene enda et trofé til premieskapet på Etihad. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Manchester City er store favoritter i lørdagens FA-cupfinale mot Watford og lar seg ikke stoppe nå heller.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Manchester City jakter historisk trippel

Oddsingel La Liga: Sevilla kan miste alt

Oddssingel FA-cupen: Manchester City lar seg ikke stoppe

V75 JarlsbergDobbel jackpot med over 6 mill kr ekstra

V4/V5 Klampenborg: Topp sjanser for Oliver Wilson

Lotto:

Det er som vanlig et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag, selv om Premier League og de øvrige tre divisjonene i England har avsluttet sin sesong. Det er siste serierunde i både La Liga og Bundesliga og det er FA-cupfinale i England. Ada Hegerberg og Lyon spiller Champions League-finale mot Barcelona og her hjemme spilles det en rekke kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Det spilles også flere kamper i Toppserien. I Frankrike er det klart for nest siste serierunde i Ligue 1.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Manchester City - Watford - pause/fulltid dobbel U/H 3,55 (spillestopp kl 17.55)

FA-cupfinale som spilles på Wembley. Manchester City spiller sin første FA-cupfinale siden 2013, da laget meget overraskende tapte 0-1 for Wigan. Sikret som kjent sitt andre strake seriemesterskap sist søndag etter overbevisende 4-1 seier borte mot Brighton og vant som kjent ligacupen tidligere i år etter å ha slått Chelsea etter straffesparkkonkurranse. Avsluttet Premier League-sesongen med å vinne de 14 siste seriekampene og er i knallform før lørdagens finale. Pep Guardiola kan glede seg over at både Kevin De Bruyne og Fernandinho er friskmeldt og dermed er det kun Benjamin Mendy som er uaktuell. City blir altså det første laget i England til å ta trippelen seriegull, seier i ligacupen og seier i FA-cupen dersom de vinne lørdagens finale.

Watford er klar for sin første FA-cupfinale siden 1984, da ble det finaletap mot Everton. Watford har gjennomført en flott sesong i Premier League og endte på 11. plass, men tok kun ett poeng på de fire siste seriekampene. Ingen tvil om at manager Javi Gracia og Watford har hatt denne finalen i kikkerten en periode. Jose Holebas hadde opprinnelig karantene, men denne er omgjort. Gerard Deulofeu er friskmeldt.

Manchester City har vunnet samtlige åtte kamper mot Watford de fire siste sesongene i Premier League. City er naturligvis storfavoritter til å ta sin tredje tittel denne sesongen og vinne FA-cupen. Blir trolig lørdagskupongens aller største favoritt, men det er ikke lett å argumentere for annet enn City-seier heller. 1,18 på hjemmeseier er favorittodds som ventet, men ikke lett å bruke i et spill. Det stod 0-0 til pause i seriekampen mellom lagene på Etihad tidligere denne sesongen (spilt 9. mars), mens City tilslutt vant 3-1. Pause/fulltid dobbelen U/H betales med 3,55 i odds, det blir vårt utvalgte spill i FA-cupfinalen.

Klikk her for å levere dette spillet