SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mourinho har overtaket på Pochettino

Manchester United coach Jose Mourinho reacts on the sidelines during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)

Manchester United coach Jose Mourinho reacts on the sidelines during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Jose Mourinho har vunnet alle fem hjemmekampene mot Mauricio Pochettino.

DEL

Oddstips (Siste) Et meget innholdsrikt langoddsprogram venter lørdag. Som vanlig på en lørdag dominerer kampene fra de britiske øyene oddsmenyen.

Lørdagskupongen: Kom igjen Brann, angrip!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Manchester United - Tottenham B

Engelsk, Premier League. Manchester United og Tottenham barker sammen på Old Trafford i den tidlige kampen i Premier League lørdag.

Manchester United gikk videre i ligacupen i midtuken, da de slo Swansea 2-0, men alt er ikke fryd og gammen på Old Trafford.

De røde djevlene gikk på sesongens første tap sist helg, da de tapte 1-2 mot nyopprykkede Huddersfield. Det var lagets andre ligakamp på rad uten seier. Nå er det visstnok begynt å murre i klubben. 

Det hevdes i engelske aviser at Jose Mourinho er misfornøyd med klubbledelsen. Misnøyen skyldes blant annet uenigheter i overgangsmarkedet. Det hevdes også at forholdet mellom portugiseren og United-spillerne er anstrengt.

The Mirror hevder at noen Manchester United-spillere er misfornøyde med hvordan de ble kritisert av Jose Mourinho etter helgens 1-2-tap mot Huddersfield.

Lørdag venter en knalltøff oppgave for United. Da møter de et Tottenham-lag i storform.

United har vist svakhetstegn de siste par ukene. De var bleke i 0-0-kampen mot Liverpool for to uker siden. De imponerte heller ikke spillemessig mot Benfica i Mesterligaen, selv om de vant kampen 1-0.

Manchester United forsterkes defensivt lørdag siden forsvarsspillerne Eric Bailly og Phil Jones er tilbake. Ander Herrera og Marcus Rashford har slitt med småskader, men er også klare til dyst. Paul Pogba og Marouane Fellaini er imidlertid ute.

Et B-preget Tottenham-lag gikk på et sjokknederlag mot West Ham i ligacupen onsdag. De ledet 2-0 på Wembley, men laget fra Øst-London slo tilbake og vant til slutt 3-2.

Sjekk lørdagskupongen her:

Kom igjen Brann, angrip! 

Ligacup-exiten er ingen krise for Tottenham, som nå kan konsentere seg om Premier League og Mesterligaen. Sist helg viste Tottenham storspill da de knuste Liverpool 4-1 hjemme i London.

Borteformen i Premier League er også god. De har vunnet samtlige fire bortekampene i ligaen denne sesongen, men Old Trafford er ikke yndlingsbanen til Spurs. De har tapt 20 av de siste 25 Premier League-kampene på Old Trafford. Det er ingen lag de har en dårligere bortestatistikk mot i Premier League.

Spurs har faktisk kun vunnet fire av de siste 32 kampene mot Manchester United, men de seirene har alle kommet i løpet av de siste ti kampene.

Det er vanskelig å vinne mot United på Drømmenes teater, som banen kalles. United har vunnet de siste fem hjemmekampene uten å slippe inn mål.

De er ubeseiret i de siste 21 ligakampene på Old Trafford. Det siste tapet kom mot Manchester City i september 2016.

Jose Mourinho har også et utrolig godt tak på Mauricio Pochettino. Han har vunnet alle sine fem hjemmekamper mot Spurs-sjefen og målforskjellen er hele 15-1!

Men det virker som Tottenham har noe på gang denne sesongen. De har tatt 20 poeng på de ni første kampene. Det er lagets beste start i ligaen siden 1963.

Det er bare et problem. Skaden til Harry Kane.

Daily Mail skriver nemlig at Tottenham-stjernen sliter med en strekkskade og at han kjemper for å bli klar til toppoppgjøret. Det vil være et stort tap for London-klubben om Kane ikke kan spille. Den engelske landslagsspissen er i storform for tiden, og har scoret 13 mål på tolv kamper for Tottenham så langt denne sesongen. Det selv om det ble null mål i august...

Mousa Dembele og Danny Rose er imidlertid tilgjengelig igjen, mens Victor Wanyama fortsatt ute med en kneskade.

Spurs er sterke denne sesongen, og de møter et United-lag som ikke har imponert de siste to-tre ukene. Jeg tror Tottenham har mulighet til å vinne sin andre seier på rad mot United. De slo også De røde djevlene i mai.

Jeg innser at uavgjortfaren er ganske stor i et slikt storoppgjør, særlig med et defensivt kompakt United-lag. Men hjemme på Old Trafford må Mourinhos menn angripe, og det vil gi overgangsmuligheter for Tottenham. Selv om Kane må stå over lørdagens kamp, så tror jeg Tottenham kan vinne på marerittbanen. Jeg kjører en dristig borteseier på denne kampen til 3,15 i odds. Spillestopp klokken 1325.

Her er vårt råtips lørdag 28. oktober:

Manchester United - Tottenham 2,10 - 3,10 - 3,15 B

Total odds: 3,15