SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mourinho prioriterer ikke ligacupen

Manchester United manager Jose Mourinho prior to the English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP)

Manchester United manager Jose Mourinho prior to the English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Dec. 17, 2017. (Nick Potts/PA via AP) Foto:

Av

Manchester United har ikke overbevist i to siste Premier League-kampene. Nå møter de et Bristol City-lag i storform.

DEL

Midtukekupongen (Siste) Det er en flott midtukekupong onsdag. Det spilles to interessante kamper i den engelske ligacupen: Bristol City – Manchester United og Chelsea – Bournemouth, i tillegg er det storoppgjør i den tyske cupen mellom Bayern München og Borussia Dortmund. De øvrige kampene på kupongen er hentet fra spansk La Liga og fransk Ligue 1.

Kan Manchester United og José Mourinho tape mot formsterke Bristol City? Neppe, men laget fra Mesterskapsserien kan lage trøbbel for De røde djevlene. United har ikke imponert i de to siste seriekampene mot WBA og Bournemouth. Bristol City kan overraske på Ashton Gate!

Bonuspotten har vokst den siste uken. Den er nå oppe i cirka 1,1 millioner kroner. Pausepotten er på cirka 340 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Bristol City – Manchester United B (U)

Bristol City er i kjempeform. De har vunnet de fire siste kampene, og alle med ett måls margin. Det er et tøft juleprogram i Premier League og United vil trolig hvile noen spillere i ligacupen. Det kan gjøre denne kampen jevnere enn José Mourinho setter pris på.

2. Chelsea – Bournemouth H

Bournemouth fikk bank av Liverpool på hjemmebane søndag. Det var sjette kampen på rad uten seier. De har mindre hvile enn Chelsea før ligacupkampen. London-klubben skal vinne enkelt på hjemmebane om Antonio Conte ikke sparer for mange spillere. Solid H!

3. Bayern München – Dortmund H (UB)

Bayern München har ikke mistet mange poeng etter at de skiftet trener. De viser bedre form enn Borussia Dortmund. Men: Dortmund er ubeseiret i de fire siste cupkampene mot Bayern, og i april vant de 3–2 i cupen på Allianz Arena. Formen er stigende. Jevnt!

4. Real Sociedad – Sevilla U (B)

Formpilen peker nedover for Sociedad som står uten seier på de fem siste kampene. Det gnistrer ikke av Sevilla om dagen heller. Gjestene har ikke imponert på bortebane. De har tapt fem av de seks siste bortematchene, men de vant sist de spilte i San Sebastian.

5. Monaco – Rennes H

Monaco er ikke like gode som sist sesong, men de har fortsatt et bra lag. De innehar annenplassen i Ligue 1, men det er kun målforskjellen som skiller dem fra Lyon på tredjeplass. Rennes har syv kamper på rad uten seier mot monegaskerne. Monaco må vinne!

6. Angers SCO – Dijon U (B)

Ni kamper på rad uten seier for Angers nå. Laget ligger på nest sisteplass, og de har fire poeng opp til Toulouse som ligger over nedrykksstreken. Dijon har hatt en flott sesong så langt. De ligger oppe på åttendeplass, men de har tapt de tre siste bortekampene. Vrien!

7. Bordeaux – Montpellier U (B)

Bordeaux er ute av form. De har tapt fem av de seks siste kampene, og i de tre siste kampene har de ikke klart å score. Montpellier gikk på et skuffende 1-3-tap mot Metz i helgen, men de er ubeseiret i seks siste bortekampene. Fire av dem har endt uavgjort.

8. Guingamp – St. Etienne H

Guingamp har nå fire kamper på rad uten tap. St. Etienne på sin side fortsetter å falle på tabellen. Etter ni kamper på rad uten seier, ligger Søderlund & Co. kun to poeng over nedrykksstreken. Guingamp har kun vunnet én av de åtte siste kampene mot St. Etienne.

9. Toulouse – Lyon B

Lyon imponerer i ligaen. De ligger på tredjeplass med 38 poeng, samme poengsum som Monaco på annenplass. Bortelaget har flere offensive klassespillere i Fekir, Cornet og Depay. Toulouse har kun vunnet én av de siste åtte kampene. Lyon innfrir som favoritt!

10. Marseille – ESTAC Troyes H

Etter tolv kamper på rad uten tap, så sa det stopp for Marseille. De tapte 0–2 borte mot Lyon søndag. Hjemme på Stade Vélodrome har de kun tapt én gang denne sesongen. Troyes har fem bortekamper på rad uten seier nå. Marseille har et godt tak på Troyes.

11. Lille – Nice U (B)

Lille har vunnet de to siste hjemmekampene, men de ligger på nedrykksplass. Nice har hatt et tøft kampprogram på grunn av Europaligaen. De vil savne formsterke Balotelli i denne kampen. Han er suspendert. Nice har elleve bortekamper mot Lille uten tap.

12. SC Amiens – Nantes B

Nantes har vist gode prestasjoner etter at Claudio Ranieri overtok treneransvaret. Laget ligger oppe på en flott femteplass med 30 poeng. Amiens var inne i en god periode i november, men desember har vært sorgen. De står med tre tap på rappen. Taper igjen?

<div class='nt-widget nt-widget-64' style='width:100%;height:760px'><iframe src='//widget.tippebannere.no/v3/Widget30.aspx?id=64' frameborder='0' style='width:100%;height:100%;border:0'></iframe></div>