SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå løsner det for Sampdoria

Sampdoria og Fabio Quagliarella har fått en svak start på sesongen, men vi tror de vinner mandagens kamp mot Spal. (Riccardo Antimiani/ANSA via AP)

Sampdoria og Fabio Quagliarella har fått en svak start på sesongen, men vi tror de vinner mandagens kamp mot Spal. (Riccardo Antimiani/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har tips på seks av mandagens kamper her

DEL
Spillsenterets øvrige mandagsmeny:
Oddstips Championship: Stoke-nedturen fortsetter

Mandagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i Eliteseriekampen mellom Odd og Mjøndalen. I tillegg er det kamp i engelsk Championship, det er kamp Serie A, i dansk Superliga, i 2. bundesliga og Ligue 2. I Portugal er det tre kamper i øverste divisjon. På hockeyfronten er det fire kamper i KHL og natt til tirsdag er det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

VfL Bochum - 1. FC Nürnberg 2,45 - 3,25 - 2,30 U (spillestopp kl. 2025)

Tysk 2. bundesliga der velkjente Bochun har fått en mildt sagt trassig sesongstart. Ligger nest sist med kun ni poeng og står med oppsiktsvekkende 0-5-0 på fem spilte hjemmekamper. Nürnberg ligger på 9. plass med 14 poeng og med variable 2-1-2 på fem spilte bortekamper. Statistikk lyver som kjent aldri. 3,25 på at Bochum deler poengene for sjette hjemmekamp på rad, er et naturlig valg i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Vitoria Setubal - Boavista 2,40 - 2,70 - 2,75 U (spillestopp kl. 2155)

På de ni første seriekampene har Vitoria Setubal delt poengene i seks av dem. To er tapt og den eneste seieren kom hjemme mot Braga 13. september (1-0). De fire øvrige hjemmekampene har alle endt 0-0. Boavista er ubeseiret på sine ni første seriekamper og i ilkhet med Setubal har seks av disse endt uavgjort. Tre av fire bortekamper med poengdeling og veldig mye taler altså for poengdeling i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Silkeborg - Brøndby 3,95 - 3,80 - 1,62 U (spillestopp kl. 1855)

Tabelljumbo Silkeborg med fire poeng på sine to siste seriekamper, men på de 12 første tok de kun fire poeng. Ligger helt sist med sine sju poeng. Bortesvake Brøndby (2-1-3) har slått tilbake etter to strake bortetap og tatt tre strake seire og ligger på 4. plass med 25 poeng. Toppscorer Kamil Wilczek (12 seriemål) soner karantene for rødt kort i kveld. Silkeborg har kun tatt ett poeng på sine seks første hjemmekamper. Brøndby er med rette store favoritter i kveld, men uten Wilczek og med tanke på at de har vært svake på bortebane denne sesongen, er ikke 1,62 i borteodds mye å bry seg om. Uavgjort blir vår markering.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

SPAL 2013 - Sampdoria 2,50 - 3,00 - 2,50 B (spillestopp kl. 2040)

Claudio Ranieri overtok Sampdoria tidligere i høst, men den tidligere Leicester-manageren har fortsatt ikke å lyktes å vinne med laget. Fem bortekamper har gitt null poeng. Spal kjemper på i bunnen og har to poeng mer enn Sampdoria som ligger sist. Samtlige poeng er tatt på hjemmebane. Sampdoria vant tilsvarende kamp 2-1 forrige sesong og får et knepent utgangstips i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Havre AC - Nancy 2,10 - 2,85 - 3,25 U (spillestopp kl. 2040)

Ligue 2 i Frankrike og oppgjør mellom to lag på midten av tabellen. Le Havre på 8. plass med 18 poeng etter rekken 4-6-2 og 1-3-1 på fem spilte hjemmekamper. Nancy på 11. plass etter rekken 3-8-1 og 0-4-1 på fem spilte bortekamper. Nancy har altså spilt uavgjort i to tredjedeler av sine kamper og i 80 prosent av sine bortekamper. 2,85 på nok en poengdeling må være ett opplagt valg i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Portimonense SC - CD Santa Clara (Over/Under ant. mål fulltid 2.5) Under 1,52 (spillestopp kl. 2155)

Det vil være en overdrivelse å si at Portimonense har begeistret sitt hjemmepublikum hittil denne sesongen. Tre scoringer er det blitt på fire hjemmekamper og kun ett poeng. Ligger tredje sist med kun seks poeng. Motstander Santa Clara har klart seg noe bedre og står med 12 poeng, men det er hjemmebane som har vært greien. Borte har Santa Clara tross kun en scoring fått med seg fire poeng. Det lukter altså ikke mål av denne kampen og under 2,5 mål til 1,52 i odds er faktisk i nærheten av spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken