SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nederland er på vei opp igjen

Bas Dost og Nederland har underprestert over lang tid, men det virker som de er på bedringens vei nå.

Bas Dost og Nederland har underprestert over lang tid, men det virker som de er på bedringens vei nå. Foto:

Av

Nederland skal vinne mot et urutinert skotsk lag.

DEL

OddstipsSpillsenteret traff blink med Flamengo, men Palmeiras sviktet oss i natt. Dermed ble det ikke premie på gårsdagens dobbelttips. Dessverre!

Torsdagens oddsprogram preges av at det spilles to VM-playoffkamper: Nord-Irland møter Sveits og Kroatia spiller mot Hellas. Det er i tillegg en rekke privatlandskamper blant annet skal Skottland møte Nederland. Det er også noe håndball og ishockey.

Torsdagens singeltips: Sveitserne har mest kvalitet

Midtukekupongen: Målfest i vente i Lille

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Skottland – Nederland B

Privatlandskamp. Spilles på Pittodrie i Aberdeen. VM i Russland går uten Skottland og Nederland. For skottene kom det ikke som noen overraskelse, men for Nederland var det en gedigen skuffelse. Nå er det andre mesterskapet på rad nederlenderne ikke klarer å komme seg til. Det er ikke godt nok for en stor fotballnasjon.

Frankrike vant gruppen til Nederland, og Sverige havnet på annenplass på bedre målforskjell enn Nederland.

Det er spillere som har meldt forfall både hos Skottland og Nederland, og det kan åpne opp for flere debutanter på banen torsdag. Malky MacKay, som har tatt over som manager for Skottland etter Gordon Strachan, har tatt ut åtte debutanter i 22-mannstroppen.

Skottene viser fin form. De er ubeseiret i de syv siste kampene uansett turnering. Nederlenderne viser tegn til bedring. De har vunnet seks av de syv siste matchene sine.

Sjekk også vårt andre singeltips:

Sveitserne har mest kvalitet 

Det virker som nederlenderne er på vei opp igjen. De har mer kvalitet i laget enn skottene, og jeg tror de kan vinne denne kampen.

Dick Advocaat, som tok over som landslagssjef midtveis i kvaliken, har løftet laget, men Dick Advocaat gir seg som nederlandsk landslagssjef etter de kommende privatlandskampene mot Skottland og Romania. Det spekuleres i om den sparkede Everton-sjefen Ronald Koeman tar over.

Nederland har uansett hatt overtaket på skottene i de siste møtene mellom nasjonene. Nederlenderne har vunnet de siste tre kampene. På de tre kampene har de scoret ti mål og sluppet inn null.

Skottland eksperimenterer i denne kampen. De har tatt ut åtte debutanter i troppen. Både Darren Fletcher og Leigh Griffiths har meldt forfall til kampen på grunn av skader. Celtics Callum McGregor og Forest-spissen Jason Cummings avil antakeligvis debutere i Aberdeen.

Wesley Sneijder og Steven Berghuis er tilbake hos Nederland etter å ha gått glipp av de siste kvalikkampene.

Arjen Robben har gitt seg på landslaget, men det mangler ikke på talentfulle offensive spillere i treskolandet. PSV-spissen Jurgen Locadia er i kjempeform. Han er med i troppen til kampen mot Skottland. Vincent Janssen er en annen målfarlig herremann, og han kan fort lage trøbbel for skottene torsdag. I tillegg har de Bas Dost fra Sporting Lisboa som et alternativ.

Skottland har fått forfall på lagets to beste spisser, og jeg ser ikke for meg at de kommer til å score mange mål torsdag. Nederland har underprestert over lang tid, men det løsner kanskje offensivt når de ikke trenger å ta poeng? De har scoret tre mål eller mer i fire av de siste seks kampene.

Jeg går i alle fall for borteseier til fine 1,95 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt første singeltips torsdag 9. november:

Skottland–Nederland 3,30–3,00–1,95 B

Total odds: 1,95