SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge innleder VM i skiskyting med gull

Marte Olsbu Røiseland går åpningsetappen for Norge under torsdagens mix stafett i VM i skiskyting. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Marte Olsbu Røiseland går åpningsetappen for Norge under torsdagens mix stafett i VM i skiskyting. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix) Foto:

Av

Norge er store favoritter til å ta gull på torsdagens mix stafett i VM i skiskyting i Østersund.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Europa League: Arsenal kan ikke satse alt på Europa League

Oddssingel Europa League: Europa-eventyret fortsetter for Frankfurt

Skiskyting-VM, mix stafett: Norge innleder VM i skiskyting med gull

Skiskyting-VM mix stafett: Italias superjenter leverer i mix stafetten

V4/V5 BjerkeBjerkelunsj med Hamre i hovedrollen

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto - ble mangemillionær

Torsdag starter VM i skiskyting i Østersund og totalt skal det avvikles tolv øvelser før VM avsluttes neste søndag. I dag er det mix stafett. I tillegg byr torsdagen på åtte kamper i Europa League, og her snakker vi om første kamp i åttedelsfinalene. I tillegg er det første kamp i kvartfinalene i norsk ishockey og i Sverige er det full runde i SHL. I NHL spilles det 11 kamper natt til fredag.

Fredag kan du stikke av med 389 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

VM skiskyting - Mix stafett - Vinner Norge - 2,10 (spillestopp kl 16.10)

VM i skiskyting innledes altså med mix stafett og Norge er ganske klare favoritter, ihvertfall om vi skal tro bookmakerne og Norsk Tipping.

For Norge går Marte Olsbu Røiseland første etappe, Tiril Eckhoff går andre etappe, Johannes Thingnes Bø går tredjeetappe, mens Vetle Sjåstad Christiansen går siste etappe. Langrennsmessig er den norske kvartetten overlegne, og det er på skytingen stafetten som vanlig blir avgjort. Frankrike med  Anais Chevalier, Jean Simon, Simon Desthieux og Martin Fourcade, og Italia med Liza Vitozzi, Dorothea Wierer, Lukas Hofer og Dominik Windisch er de klare utfordrerne på forhånd. I tillegg er det mulig å se at Tyskland og Sverige også er mulige seierskandidater.

Klikk her for å levere dette spillet

Norge har altså formløpet Marte Olsbu Røiseland på første etappe, og det er normalt et meget sikkert kort. Det er Tiril Eckhoff på andre etappe som er Norges usikre kort. Hun fikk en opptur med å vinne normaldistansen i Canmore som var den første øvelsen på Canada/USA turneen før VM, men i de øvrige øvelsene trøblet hun voldsomt på standplass.

Samtidig er det flere usikre kort også på de andre favorittnasjonene. 2,10 på norsk gull er kan hende litt i underkant av det det burde vært, men blir likevel vårt foretrukne spill på torsdagens mix-stafett.

Dersom vi legger bort patriotismen, er Italia vår favoritt til å ta gullet. De har to av verdens beste kvinnelige skiskyttere på de to første etappene, og de har sterke navn som Lukas Hofer og Dominik Windisch på de to siste. 4,50 på at Italia tar gull er i overkant og et klart alternativ for de som tenker spill og ikke er så "opptatt" av om Norge vinner.

Mix-stafett - vinner Italia 4,50 (spillestopp kl 16.10)