SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

NY Islanders er solide hjemme

New York Islanders og John Tavares er det mestscorende laget i NHL.

New York Islanders og John Tavares er det mestscorende laget i NHL. Foto:

Av

NY Islanders har ikke tapt i ordinær spilletid hjemme i Barclays Center.

DEL

OddstipsDeilig start på oddsuken. Vi traff på singeltipset på Ingolstadt til fine 2,20 i odds. Innsatsen var 100 kroner, og dermed satt vi igjen med et pent lite overskudd.

Tirsdagens oddsprogram er rikholdig. Det er blant annet fotballkamper fra FL Trophy-cupen i England, i tillegg er det ishockey fra Mesterligaen og full runde på nest øverste nivå i Sverige. Det er også noen håndballkamper på oddsprogrammet, og natt til onsdag er det ishockey fra NHL og brasiliansk fotball.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

New York Islanders – Edmonton Oilers H

NHL, ishockey. NY Islanders er det beste hjemmelaget i Metropolitan Division, De har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene. Det eneste tapet kom etter spilleforlengelse.

Statistikken gjør NY Islanders til det sjette beste hjemmelaget i NHL. Men det er ikke bare hjemmestatistikken som gjør Islanders til favoritt, slik jeg ser det.

NY Islanders har hatt et solid tak på lagene fra Western Conference hittil denne sesongen. Oilers er imidlertid ett av lagene som har klart å reise fra Brooklyn med poeng. Edmonton vant etter straffeslag i Barclays Center sist sesong, men forrige sesong var Edmonton gode. Det har de ikke vært denne sesongen.

Det var stilt forventninger til Edmonton Oilers før denne sesongen etter at de spilte seg til andre runden i playoffen sist sesong. Men kanadierne har hatt en skuffende start. De ligger nest sist i Western Conference, og natt til mandag tapte de hele 0–4 mot Detroit Red Wings.

Det er først og fremst offensivt det har klabbet for Oliers hittil. De har kun scoret 30 mål, og det gir et snitt på 2,31 mål per kamp. Det er færrest mål av alle lagene i NHL.

De offensive problemene kommer litt overraskende siden Edmonton var det åttende mestscorende laget i NHL sist sesong. Da scoret de 2,96 mål i snitt. I tillegg har de stortalentet Connor McDavid, som er beskrevet som den nye Sidney Crosby, i stallen. Han har plukket 16 poeng på 13 kamper.

Oliers har gjort endringer i troppen før kampen i New York. Kailer Yamamoto er sendt til WHL Spokane, og de har hentet inn Brad Malone fra AHL Bakersfield. Yamamoto var Oliers første valgt i 2017-draftet, og har spilt ni kamper denne sesongen.

Edmonton Oilers har vært svake på bortebane så langt. De har ennå ikke vunnet en eneste bortekamp etter ordinær spilletid hittil denne sesongen. Den første borteseieren kommer neppe natt til torsdag.

Islanders har virkelig funnet scoringsformen. Natt til mandag scoret de seks ganger mot Colorado. Det var tredje gang på fire kamper at de scoret seks mål, og de har scoret minst tre ganger i åtte kamper på rad. De scorer 3,79 mål i snitt per kamp, og det er det høyeste snittet i NHL.

Hovedtrener Doug Weight vet at laget hans må jobbe med det defensive. De slapp inn fire mål mot Colorado, og det er ikke godt nok.

Jeg tror at NY Islanders fortsetter festspillet natt til onsdag. 2,10 i odds på hjemmeseier er greit. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 0055.

Her er vårt singeltips tirsdag 7. november:

New York Islanders–Edmonton Oilers 2,10–3,75–2,45 H

Total odds: 2,10