SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Porto må vinne!

Av

Porto trenger tre poeng mot Leipzig for å henge med i kampen om avansement.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret traff blink med tirsdagens råtips på formsterke Bristol City. Det ga 3,35 i odds og innsatsen var 100 kroner. Juventus sviktet oss i singeltipset. Dessverre.

Det er Mesterligaen som dominerer oddsprogrammet onsdag, hvor blant andre Real Madrid, Tottenham, Liverpool og Manchester City skal i aksjon. I tillegg spilles det to kamper i den engelske Mesterskapserien. Det er også ishockey og håndball på menyen. Natt til torsdag spilles det fem herlige kamper i NHL.

Midtukekupongen: RBK må gjøre noe ingen andre norske lag har klart

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Porto - RB Leipzig H

Mesterligaen, gruppe G. De fleste ventet at Monaco skulle toppe denne gruppen etter at de spilte seg frem til semifinalen i Mesterligaen sist sesong, men de ligger helt på bunn.

Istedet er det Besiktas som topper. Tyrkerne er videre i Mesterligaen med seier mot Monaco i Istanbul onsdag. De er også videre hvis de klarer uavgjort og Leipzig vinner.

Porto og RB Leipzig må kjempe om andreplassen i gruppen. Mesterliga-debutanten Leipzig tok sin første seier i Mesterligaen mot Porto i forrige runde. Det ble en rysare som endte 3-2.

RB Leipzig står nå med fire poeng etter tre kamper, og innehar andreplassen i gruppen. Porto er ett poeng bak dem, så denne kampen er viktig.

Porto startet gruppespillet i Mesterligaen med å tape 1-3 hjemme mot Besiktas, men de slo tilbake med å banke Monaco 3-0 på Stade Luis II i den andre kampen.

Etter tapet mot Leipzig i Tyskland har Porto to seire og én uavgjort i den hjemlige serien. I helgen knuste de Boavista hele 3-0 på bortebane. RB Leipzig har hatt en betydelig hardere oppladning til denne kampen. De møtte Bayern München i DFB-cupen i forrige uke og tapte på straffespark, og de møtte de tyske Bundesliga-mesterne igjen i ligaen lørdag. Da tapte de 0-2.

En så tøff oppladning må ha kostet krefter hos Leipzig, og at de også skal spille borte mot Porto taler ikke til deres fordel. De møter også et Porto-lag som viser imponerende hjemmeform.

Så langt denne sesongen har portugiserne vunnet fem av syv hjemmekamper, og 1-3-tapet mot Besiktas er det eneste tapet. Leipzig på sin side har fire tap på sine syv siste bortekamper i alle turneringer.

Vincent Aboubakar var på utlån til Besiktas forrige sesongen, og jeg skjønner godt at Porto ville ha ham tilbake. Den 25 år gamle spissen har allerede scoret elleve mål i alle turneringer så langt denne sesongen, hvorav tre av scoringene er kommet i Mesterligaen. Han er mannen som kan lage problemer for tyskerne onsdag.

Port0 mangler keeperen Fabiano og spissenTiquinho Soares som begge er skadet. Også gjestene har en keeper på skadelisten. Philipp Kohn er ute, i tillegg må de klare seg uten angriperen Nicolas Gerrit Kuhn.

Porto har tapt de fire siste kampene mot tyske lag, men kun ett av tapene er kommet hjemme på Estádio do Dragão. Den portugisiske klubben var ubeseiret i syv hjemmekamper på rad mot tyske lag før de tapte 0-1 mot Dortmund i 2015-2016-sesongen.

Leipzig er bedre hjemme enn borte, og Porto har solid erfaring fra denne typen kamper. De vet hva som står på spill. Dette er en kamp portugiserne må vinne. Jeg går for hjemmeseier til 2,05 i odds. Innsatsen er 250 kroner og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 1. november:

FC Porto - RB Leipzig 2,05 - 3,25 - 3,15 H

Total odds: 2,05