SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

PSG bruker ikke mer krefter enn nødvendig

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side goal during the French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side goal during the French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ingen garanti for målfest når tabelljumbo Dijon og tar imot serieleder PSG i kveld.

DEL
Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Fredagens langoddsprogram byr blant annet på den meget spennende Eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Rosenborg. I tillegg er det kamper i tysk Bundesliga, Ligue 1, engelsk Championship, dansk Superliga og nederlandsk Eredivisie. På hockeyfronten spilles det åtte kamper i NHL natt til lørdag og det full runde i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 662 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Dijon - Paris Saint-Germain under 2,5 mål - 2,70 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dijon endte tredje sist i Ligue 1 forrige sesong og hadde kun ett poeng ned til Caen på nedrykk. Det ser ikke veldig mye bedre ut for laget fra sennepsbyen denne sesongen og etter 11 serierunder, ligger de helt sist med ni poeng. Totalt står laget med 2-3-6 og de har tatt en seier på hjemmebane (1-2-2) og en seier på bortebane (1-1-4). Målfester blir det sjelden når Dijon er involvert, den totale målforskjellen viser 5-12. Og minst målrikt er det i hjemmekampene (2-4 i samlet målforskjell). Tapte 1-2 i seriepremieren mot St Etienne og de fire neste hjemmekampene har endte 0-2, 0-0, 0-0 og 1-0.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

PSG har faktisk tapt to kamper allerede, men de ni øvrige er vunnet. Og i og med at alle slår alle ellers, er de hele åtte poeng foran Nantes på 2. plass allerede etter 11 serierunder. Borte er fire av fem vunnet, men de har "nøyd" med 1-0 seier både mot Lyon og Bordeaux. Neymar, Marco Veratti, Thomas Mounier, Thiago Silva og Ander Herrera er ikke i kveldens tropp, men det selvsagt rikelig med kvalitet ellers.

1,30 er oddsen på at kveldens kamp går over 2,5 mål og den oddsen må jo ha vært satt på autopilot. Dijon har altså samlet målforskjell på 2-4 på sine fem spilte hjemmekamper, mens PSG har gått under 2,5 mål i tre av sine fem bortekamper. 2,70 i odds på denne kampen går under 2,5 mål må være fredagens mest interessante spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken