SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rooney ordner ny seier

Everton og Wayne Rooney viser glimrende form etter at Big Sam tok over på Goodison Park.

Everton og Wayne Rooney viser glimrende form etter at Big Sam tok over på Goodison Park. Foto:

Av

Everton og Wayne Rooney er friskmeldt. Det er dårlige nyheter for Bournemouth.

DEL

Oddstips (Siste) Vi anbefalte ett oddstips fredag, og det gikk inn. Millwall vant 1–0 i London-derbyet mot QPR. Det ga fine 2,00 i odds og innsatsen var 250 kroner.

Lørdagens langoddsprogram er stappfullt av spennende objekter fra blant annet Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det full rulle i italiensk Serie A.

Lørdagens råtips: En godbit i Premier League

Lørdagskupongen: Reddet jobben til sjefen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bournemouth – Everton B

Engelsk, Premier League. Bournemouth spilte 3–3 i en høydramatisk kamp hjemme mot West Ham på Boxing Day.

Det var The Cherries åttende kamp på rad uten seier. De har i løpet av de siste to ukene møtt Manchester United, Liverpool, Chelsea og Manchester City, så det er ikke så rart at formkurven er dårlig.

Likevel; det har vært en skuffende første halvdel av sesongen for Eddie Howes mannskap. Bournemouth ligger under nedrykksstreken før helgens kamper, og det er kun fire poeng ned til bunnlaget Swansea.

Nå venter en vanskelig kamp mot et Everton-lag som opplever en opptur under Sam Allardyce.

Bournemouth har heller ingen god statistikk mot Everton. Hjemmeseieren mot Liverpool-laget sist sesong var lagets første på ni kamper mot The Toffees, og Everton har vunnet syv av de kampene.

The Cherries har ikke imponert hjemme. Statistikken viser at de kun har to seire på ti hjemmekamper denne sesongen (5 tap og tre uavgjorte), og de er uten seier i de fire siste.

Her er vårt forslag til råtips:

En godbit i Premier League 

Et av problemene til Bournemouth er at de slipper inn for mange mål. De har ikke klart å holde nullen i de syv siste kampene, og de har sluppet inn 17 mål siden 25. desember. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper!

Everton er ingen yndlingsmotstander for noen lag akkurat nå. De er ubeseiret etter at Big Sam tok over på Goodison Park. Han har fått skikk på The Toffees, og de står med fire seire og tre uavgjorte etter at trenerveteranen fikk jobben på Merseyside.

Nøkkelen til suksessen er at de har vært tette bakover. De har kun sluppet inn to mål på de syv siste kampene

Den nære historikken til Everton gir imidlertid Bournemouth håp om poeng, for Everton har ikke avsluttet året med seier siden 2013. På de tre siste årene har de hatt to tap og´én uavgjort.

Wayne Rooney er viktig Allardyches menn. Han har vært involvert i åtte mål i de siste fem Premier League-opptredende. Han har scoret seks ganger og har to målgivendepasninger. 

En rekke spillere hos Bournemouth må testes på kampdagen. Blant andre Charlie Daniels og Harry Arter, som begge har vært ute i de to siste kampene.

Joshua King og Andrew Surman må også tas en vurdering på, mens Jermain Defoe og Junior Stanislas er uaktuelle.

Wayne Rooney er tilbake for Everton etter å ha stått over de to siste kampene på grunn av sykdom. Også James McCarthy er tilgjengelig.

Idrissa Gueye er usikker, mens Leighton Baines har fått et tilbakeslag i behandlingen av skaden sin, og han må stå over denne matchen.

Bournemouth står med åtte kamper på rad uten seier, og jeg ser ingen grunn til at motgangen skal snu mot et Everton-lag som endelig har begynt å plukke poeng.

Big Sam får også tilbake viktige Rooney. Han kan vippe kampen i Evertons favør, tror jeg. Denne kampen tror jeg ender med seier til Everton. 2,75 i odds er ok, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 30. desember:

Bournemouth – Everton S 2,35 – 3,05 – 2,75 B

Total odds: 2,75