SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Schalke har for alvor fått opp farten

Spillsenterets oddstipper stoler på Schalke og Nabil Bentaleb i lørdagens bortekamp mot Freiburg.

Spillsenterets oddstipper stoler på Schalke og Nabil Bentaleb i lørdagens bortekamp mot Freiburg. Foto:

Av

Schalke skal vinne mot et Freiburg-lag som er ute av form.

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres av kampene fra engelsk fotball. Det er full runde i Premier League og Mesterskapsserien, i tillegg spilles første runden i FA-cupen. Det er med andre ord en drømmehelg for de anglofile!

Lørdagens råtips: Burnley er ikke sjanseløse

Lørdagens singeltips: Notodden vinner på rutinen

Lørdagskupongen: Skal Liverpool åpne slusene igjen?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Freiburg – Schalke 04 B

Tysk, 1. Bundesliga. Freiburg er i elendig form. De har kun vunnet én av de siste ti Bundesliga-kampene, og de står uten seier på de tre siste kampene.

Freiburg har kun tatt åtte poeng på de ti første kampene, og balanserer på nedrykksstreken. De er kun ett poeng foran Hamburger SV som innehar kvalikplassen.

Freiburg har grunn til å være optimistisk for på hjemmebane har de ennå ikke tapt denne sesongen. Hjemmestatistikken viser 1-4-0 og 5–4 i målforskjell. De slo Hoffenheim og har spilt uavgjort mot Eintracht Frankfurt, Dortmund, Hannover 96 og Hertha Berlin.

De må spille lørdagens kamp uten stopperen Söyüncü som fikk rødt kort i forrige uke. Han er suspender i kampen mot Schalke. Philipp Lienhart, som er på lån fra Real Madrid, og stopperen Marc Oliver Kempf er også på skadelisten.

Schalke 04 har i motsetning til Freiburg fått en god start på sesongen. De ligger helt oppe på en flott femteplass med 17 poeng. De har kun tre poeng opp til Dortmund som okkuperer annenplassen.

Etter en liten nedtur før landslagspausen, har Schalke slått tilbake i oktober. De har tatt åtte poeng på de fire siste kampene som har vært mot tøff motstand.

Sjekk lørdagens råtips:

Burnley er ikke sjanseløse 

De spilte 1–1 mot Leverkusen, før de slo Hertha 2–0 på bortebane. Deretter vant de 2–0 hjemme mot Mainz før de siste helg spilte 1–1 mot Wolfsburg.

Schalke har ikke den beste statistikken mot Freiburg. De har kun vunnet én av de siste fem kampene mot dem, men Gelsenkirchen-laget må gå for seier mot lag i nedrykkskampen hvis de skal ha mulighet til å kvalifisere seg for spill i Europa neste sesong.

I kampen mot Freiburg må de spille uten toppscorer Leon Goretzka som har scoret fire mål denne sesongen. Han sliter med en skade og er ute i denne kampen. Også forsvarsspilleren Matija Nastasic er ute mot Freiburg.

Schalke har vært litt opp og ned på bortebane, men jeg tror de kan påføre Freiburg sitt første hjemmetap. Schalke er i flytsonen og 1,95 i odds på gjestene er brukbart. Det blir lørdagens andre singeltips. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1525.

Her er vårt singeltips lørdag 4. november:

Freiburg–Schalke 04 3,20–3,20–1,95 B

Total odds: 1,95