SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sevilla kan miste alt

Sevilla og Quincy Promes risikerer å stå uten en plass i Europa neste sesong hvis de taper kveldens kamp på hjemmebane. (AP Photo/Petr David Josek)

Sevilla og Quincy Promes risikerer å stå uten en plass i Europa neste sesong hvis de taper kveldens kamp på hjemmebane. (AP Photo/Petr David Josek) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sevilla mister både Champions League og Europa League dersom de taper hjemme mot Athletic Bilbao i ettermiddag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Manchester City jakter historisk trippel

Oddsingel La Liga: Sevilla kan miste alt

Oddssingel FA-cupen: Manchester City lar seg ikke stoppe

V75 JarlsbergDobbel jackpot med over 6 mill kr ekstra

V4/V5 Klampenborg: Topp sjanser for Oliver Wilson

Lotto:

Det er som vanlig et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag, selv om Premier League og de øvrige tre divisjonene i England har avsluttet sin sesong. Det er siste serierunde i både La Liga og Bundesliga og det er FA-cupfinale i England. Ada Hegerberg og Lyon spiller Champions League-finale mot Barcelona og her hjemme spilles det en rekke kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Det spilles også flere kamper i Toppserien. I Frankrike er det klart for nest siste serierunde i Ligue 1.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Sevilla - Athletic Bilbao B 4,20 (spillestopp kl 16.10)

Siste serierunde i La Liga, der Sevilla er avhengig av havari fra både Valencia og Getafe, dersom de skal ta 4. plassen. Det er to poeng opp til begge lagene og både Valencia og Getafe har klart overkommelige oppgaver.

Sevilla innledet som kjent sesongen knallsterkt og ledet faktisk serien etter seks serierunder. De har dog ikke vært i nærheten av å følge opp, og selv om de stadig leverer bra hjemme (11-3-4), får det fortsatt ikke fart på bortespillet (5-5-9). I kveld må de sentrale midtbanespillerne Ever Banega og Roque Mesa begge sone karantene. Banega var også ute i forrige hjemmekamp, da endte med 0-3 tap mot bortesvake Leganes. Det tapet sendte nok Sevilla ut av kampen om Champions League.

Kveldens motstander Athletic Bilbao har levert bra den siste tiden og står med flotte 6-1-3 på sine ti siste seriekamper. I likhet med Sevilla så leverer de sjelden på bortebane (4-6-8). Men de er kun to poeng tre poeng bak Sevilla og vil ta seg forbi Sevilla i kveld med seier og dermed kvalifisere seg for Europa League. Har et tilnærmet skadefritt mannskap.

Sevilla står med fire strake seire i de de fire siste tilsvarende, men de har to meget sentrale spillere ute med karantene i kveld og de røk altså 0-3 mot bortesvake Leganes i siste hjemmekamp, med alt å spille for. 1,70 på hjemmeseier er meningsløs favorittodds. Vi går etter outsiderspillet og 4,20 i borteodds er veldig raust.

Klikk her for å levere dette spillet