SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skal Liverpool åpne slusene igjen?

Jürgen Klopps Liverpool gjør det bra og er brukbart tette bakover i Champions League. Men gruppen er blant de lettere, mens de i Premier League slipper inn altfor enkle mål. Lørdag skal de besøke West Ham, det er bare å gardere!

Jürgen Klopps Liverpool gjør det bra og er brukbart tette bakover i Champions League. Men gruppen er blant de lettere, mens de i Premier League slipper inn altfor enkle mål. Lørdag skal de besøke West Ham, det er bare å gardere! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Aldri en god natts søvn for Liverpool-supporterne.

DEL

LørdagskupongenJa, Jürgen Klopp er en karismatisk fyr som vet å sende folk i angrep. Men forsvarsspill har aldri stått høyt på agendaen til tyskeren, hverken når han kjøper spillere eller når han driller laget på trening. Det har i hvert fall ikke materialisert seg i noe stabilt bakover i hans tid ved roret på Anfield, supporterne sover dårlig med tanke på hva deres backfirer kan finne på i neste kamp!

Lørdag skal Liverpool til en annen klubb som elsker sin manager, men som med smerte må se laget falle sammen med jevne mellomrom. Slaven Bilic er en kul kar og en helt for West Ham-fansen, og det er også grunnen til at han ikke har fått sparken ennå. Men kroaten lever farlig, for laget har slitt lenge nå. Men de har en del inne, og ikke minst så har de en skarp Chicharito på topp. «Den lille erten» scorer jevnt og trutt, og kan selvsagt score på Liverpool også. HB der, altså.

Ellers lørdag bør Molde ta Kristiansund hjemme i kamp i på bongen, og i Premier League banker jeg Newcastle hjemme mot svake Bournemouth. Og så er jeg dum nok til å kjøre fire sikre i Championship: Sheffield United, Ipswich, Villa og Derby. Til mitt forsvar skal det sies at alle fire er hjemme, og i hvert fall tre av dem i form...

Sjekk tabeller og resultater her

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Molde - Kristiansund  H

Molde har hatt en irriterende/imponerende evne til å avgjøre kampene i sin favør i det siste. Har tre strake ettmålsseire, og fem på de syv siste! Kristiansund vaker akkurat over streken, har spilt uavgjort i de to siste, men det er neppe her de skal redde plassen.

2. West Ham - Liverpool  (H)B

West Ham mistet seieren på tampen mot Palace sist. Har en sesong der mye går imot, men her møter de et lag som stadig er på tilbudssiden bakover. De fleste kan score på Liverpool, men de kan også spille ut hvem som helst. En splitt her, altså.

3. Southampton - Burnley  U(HB)

Det har fungert litt bedre for «Soton» i det siste. Et lag med mange spennende spillere, som likevel ofte er i målfattige kamper. Det samme er Burnley, de er blant de gjerrigste. Det har brakt dem helt opp på 7.-plass, og de har vært både gode og heldige borte i høst.

4. Newcastle - Bournemouth  H

Kjipt tap for Newcastle i en jevn kamp mot Burnley mandag. Før dette var «skjærene» fra nord i fint slag, alle er fornøyde med at Mike Ashley aktivt vil selge seg ut! Bournemouth har tapt syv av ti, og kun scoret seks mål i serien i høst.

5. Swansea - Brighton  (U)B

Swansea hentet Wilfried Bony tilbake for å få fart på angrepet, men først var han skuffende, og så ble han skadet. Formen er svak, årets sesong blir en kamp for å unngå nedrykk. Brighton glimter til med jevne mellomrom, det har tatt dem opp rundt midten.

6. Huddersfield - West Bromwich  (U)B

Huddersfield hang godt med i 1. omgang mot Liverpool, men så raknet det. Her har de en fin sjanse, for West Brom har ikke vunnet på åtte kamper. Men samtidig vet Tony Pulis å velge sine slag, og dette er garantert en kamp luringen har sett seg ut for en seier!

7. Sheffield United - Hull  H

Sheffield United imponerte voldsomt i seieren over Leeds for en uke siden, da var de direkte gode! Så kom de ned på jorden tirsdag med tap for QPR, som plutselig er i form. Men uansett skal «Blades» være en grei hjemmeseier mot et vaklende Hull.

8. Ipswich - Preston  H

Ipswich har tapt fire av de fem siste, det holder ikke for et lag som har ambisjoner om å blande seg i opprykkskampen. Preston scoret to i fire kamper på rad, men det ga bare to poeng! Og så tapte de for Villa onsdag, uten å score. Det lukter av frustrasjon!

9. Aston Villa - Sheffield Wednesday  H

Villa er i finfin form, de spilte seg til masse sjanser og vant 2-0 borte mot Preston onsdag. Steve Bruce har sluttet å rotere vilt fra kamp til kamp, han har «satt» et lag, og det svarer seg. Wednesday er som vanlig ustabile, men har bare scoret fire mål og vunnet én borte.

10. Bolton - Norwich  U(B)

Bolton har våknet etter sin fryktelige start, nå har de ikke tapt på fire kamper. Men tre av dem har endt uavgjort. Norwich har tapt sine to siste, så her er det en ny sjanse for poeng til hjemmelaget. Men det er jo gjestene som skal ha det sterkeste laget.

11. Derby - Reading  H

Derby har fått sving på sakene, «The Rams» hadde først tre uavgjorte før det nå har kommet fire strake seire! Det er mer enn hva Reading kan skryte av. De har 2-2-4 på sine åtte siste, og er på langt nær like gode som sist sesong, da de klarte playoff.

12. Nottingham Forest - Queens Park Rangers  (H)B

Nottingham er enten/eller i høst, de har 7-0-8 på 15 kamper, altså ikke en eneste uavgjort! Nå får de en annen pussig gjeng på besøk. QPR vant ikke på syv kamper, før de har slått de to topplagene Wolves og Sheffield United på en uke! Bare å sette en splitt.

dmdgvmn