SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Solskjær og United får det tøft mot Wolverhampton

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fikk en kanonstart på sesongen med 4-0 seier hjemme mot Chelsea sist helg. I kveld venter en meget tøff bortekamp mot Wolves. 
Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fikk en kanonstart på sesongen med 4-0 seier hjemme mot Chelsea sist helg. I kveld venter en meget tøff bortekamp mot Wolves. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto:

Av

Wolverhampton slo Manchester United i både serien og FA-cupen forrige sesong. Vi tror United får det tøft på Molineux også i kveld.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips Premier League: Solskjær og United får det tøft mot Wolverhampton

Oddstips Eliteserien: Glimt taper ikke i Sarpsborg

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Vi har et herlig langoddsprogram foran oss denne mandagen. Godbiten er naturligvis Premier League-kampen mellom Wolverhampton og Manchester United, men det hefter naturligvis også stor interesse rundt kveldens kamp i Eliteserien mellom Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt. I tillegg er det tre kamper i Allsvenskan, det er kamp dansk Superliga og det er kamper i både tyrkisk toppseire og russisk toppserie.

NB! 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Wolverhampton - Manchester United H 3,10 (spillestopp kl 20.55)

Klikk her for å levere dette spillet!

Et høyinteressant oppgjør på Molineux avrunder den andre serierunden i Premier League. Wolverhampton gjorde en meget bra sesong som nyopprykket og endte på en flott 7. plass sist sesong. De gjorde også en flott figur i FA-cupen og kom seg nesten til finale, men røk ut etter ekstraomganger mot Watford i semifinalen.

Interessant nok slo de ut både Liverpool (3. runde) og Manchester United (i kvartfinalen) på sin vei til semifinale. Begge de kampene ble vunnet 2-1 og begge var hjemme på Molineux. Manager Nuno Espirito Santo har ikke vært blant de mest aktive på transfermarkedet denne sommeren og stiller stort sett med identisk tropp. Innledet serien med 0-0 borte mot Leicester og gjorde en bra kamp der. Wolverhampton har ellers vært godt i gang med sesongen allerede i og med at de er med i Europa League. Dobbeltoppgjørene mot hhv Crusaders og Pyunik har de vunnet klart og førstkommende torsdag venter første playoffkamp borte mot Torino, uten at det er grunn til å tro at den kampen forstyrrer noe som helst foran kveldens hjemmekamp.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær fikk en kanonstart med 4-0 seier hjemme mot Chelsea i serieåpningen sist helg. Det var for å si det mildt godt betalt for United. Chelsea var klart best i første omgang, men traff kun treverket og brente gigantsjanser. Et meget effektivt United-lag kontret inn tre mål i andre omgang. Manchester United avsluttet som kjent fjorårssesongen meget svakt og vant kun to av de siste ni seriekampene (2-2-5). Ett av tapene i den perioden var borte mot Wolverhampton (1-2). Eric Bailly, Fred og Alex Sanchez er uaktuelle til kveldens kamp, men Solskjær har ingen nye skader eller karantener.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

Wolverhampton slo altså Manchester United hjemme både i serien og kvartfinalen i FA-cupen forrige sesong. Oppgjøret på Old Trafford endte 1-1. Det er således ikke så lett å forstå hvorfor Manchester United er satt til så klar favoritt i kveld (2,30). Et skadefritt og solid Wolverhampton burde vel strengt tatt stått som knepen favoritt. Hjemmeseier til 3,10 i odds må være det opplagte spillet i kveldens Premier League-kamp.

Klikk her for å levere dette spillet!