SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stavanger Oilers har kniven på strupen

Stephan Vigier har scoret tre mål for Oilers i de to første kvartfinalekampene mot Sparta Sarpsborg. Kanadieren må fortsette å levere i kveld.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Stephan Vigier har scoret tre mål for Oilers i de to første kvartfinalekampene mot Sparta Sarpsborg. Kanadieren må fortsette å levere i kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Oilers ligger under 0-2 i kvartfinaleserien mot Sparta Sarpsborg. I kveld er det kun seier som gjelder hjemme i DNB Nor Arena.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel 1. Bundesliga: Tøff bortekamp for Frankfurt

Oddssingel Danmark: David Nielsen og AGF må vinne hjemme mot Odense

Oddsdobbel ishockey: Stavanger Oilers har kniven på strupen

Hopp kvalifisering: Maren Lundby slår tilbake

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på tredje runde av kvartfinaleserien i ishockey-sluttspillet her hjemme. I tillegg spilles det viktige fotballkamper både i Serie A, skotsk Premiership, spansk Segunda, Bundesliga og dansk superliga. Raw Air forflytter seg til Lillehammer og i kveld er det både kvalifisering for menn og kvinner og husk at kvalifiseringene også teller i sammendraget.

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Stavanger Oilers - Sparta Sarpsborg H 1,65 (spillestopp kl 18.55)
Klikk her for å levere dette spillet

Tredje kamp i kvartfinalen og hjemmelaget har kommet bakpå. Tapte den første kampen hjemme i DNB Nor Arena 4-5 forrige torsdag etter forlengning og røk 1-2 borte i Sarpsborg lørdag.

Det betyr at Stavanger Oilers er pisket til å vinne kveldens hjemmekamp. NM-grossisten Oilers har vunnet sju gull siden 2010 og de har vunnet 39 av 45 sluttspillekamper hjemme i DNB Nor Arena. Oilers har i tillegg slått Sparta Sarpsborg 4-2 i kamper i kvartfinalen i 2006, de vant 4-2 i kamper i semifinalen i 2010 og de vant 4-0 i kamper i semifinalen i 2017. Unntaket er finaleserien i 2011, da vant Sparta Sarpsborg NM-gull etter 4-1 i kamper. Oilers endte 30 poeng foran Sparta i grunnserien. Da møttes lagene tre ganger i Stavanger og alle tre kampene gikk til forlengning, to av kampene vant hjemmelaget.

Sparta Sarpsborg endte altså på 6. plass i grunnserien, men de var hele 37 poeng bak serievinner Vålerenga. Men de har altså skaffet seg et glimrende utgangspunkt etter de to første kampene i denne kvartfinaleserien.

Uansett så skal Stavanger Oilers kunne slå tilbake i kveld og 1,65 på hjemmeseier er helt grei odds. Den kan spilles singel, men 1,65 er ikke oddser vi normalt singelspiller. Således kombinerer vi med en kamp fra Hockeyallsvenskan.

AIK IF - Oskarshamn H 1,75 (spillestopp kl 18.55)

Playoff til eliteserien og finaleserie der det spilles best av tre kamper. AIK IF vant serien overlegent og har derfor fordel av hjemmebane i den første og eventuelt den tredje kampen.

Endte opp med 109 poeng og var dermed 11 poeng foran Oskarshamn på 2. plass. Til tross for at laget hadde sikret førsteplassen flere serierunder før slutt, vant AIK fem av sine siste kamper i grunnserien og de er alles favoritt til å vinne denne opprykksduellen. Dermed vil de møte Timrå som er tabelljumbo i selve playoffen til en plass i neste sesongs eliteserie. Med mannskapet ser det bra ut.

Oskarshamn var ikke blant de mest betrodde lagene før sesongen startet, men de har gjennomført en strålende sesong og hadde god kontroll på en av topp to-plasseringene i lang tid. Men viste voldsom formsvikt på slutten og vant faktisk kun to av de ni siste seriekampene.

AIK har vunnet begge hjemmekampene mot Oskarshamn i grunnserien denne sesongen og er berettigede favoritter i kveld. 1,75 på hjemmeseier er helt grei odds og kombineres med seier til Stavanger Oilers. Totalodds på denne hockeydobbelen blir da 2,89.

Klikk her for å levere dette spillet