SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tysk fredagsdobbel til knallfin odds

Vi tror at M'gladbach og Lars Stindl (midten) er tilbake på vinnersporet nå. De bør ha gode muligheter til å ta tre poeng mot et bortsvakt Freiburg-lag fredag kveld. (Matthias Balk/dpa via AP)

Vi tror at M'gladbach og Lars Stindl (midten) er tilbake på vinnersporet nå. De bør ha gode muligheter til å ta tre poeng mot et bortsvakt Freiburg-lag fredag kveld. (Matthias Balk/dpa via AP) Foto:

Av

Vi stoler på to favoritter i Tyskland.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddsdobbel: Tysk fredagsdobbel til knallfin odds

Oddsdobbel Tyskland: Vi tror Brann tar vinterens femte seier

Trav: Herlig lunsjomgang på Solvalla

Fredagens langoddsprogram er variert. Det spilles blant annet kamper i tysk 1. Bundesliga, i 2. Bundesliga, i Serie A, i Ligue 1, i La Liga, og det er flere norske treningskamper. I tillegg er det som vanlig på en fredag full serierunde i Ligue 2 og på nest øverste nivå i Nederland. Ellers spilles den femte runden i NM-sluttspillet i ishockey. Verdenscupavslutningen i alpint pågår i Andorra og fredag er det lagkonkurranse som står på menyen. Natt til lørdag spilles det seks kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

1. FC Heidenheim – 1. FC Union Berlin 2,80 – 3,10 – 2,10 B (spillestopp kl. 1825)

Klikk her for å levere dette spillet

Heidenheim kan antakeligvis vinke farvel til opprykk etter at de nå har fire kamper på rad uten seier. De har tapt de to siste kampene sine mot henholdsvis Jahn Regensburg og Bochum, og de ligger nå åtte poeng bak Union Berlin som innehar playoffplassen.

Dersom de ikke tar tre poeng i fredagens kamp vil de definitivt være ute av opprykkskampen.

Heidenheim har uansett hvordan det går i fredagens kamp prestert betydelig bedre enn forventet. Det var ingen som hadde spådd at de skulle være med å kjempe i opprykkskampen denne sesongen, det er bare en bonus for Heidenheim.

Vertene har vunnet seks av tolv hjemmekamper så langt denne sesongen, men de har ikke vunnet mot noen av topp fem-lagene. De har imidlertid spilt uavgjort mot Holstein Kiel og Hamburg foran egne fans, så de er ingen pushover.

Robert Leipertz er fortsatt ute hos Heidenheim, og midtbanespilleren Robert Andrich er suspendert.

De var ubeseiret i fire hjemmekamper på rad før de tapte 1–2 mot Jahn Regensburg sist. Det virker som Heidenheim er ute av form. Det som gir hjemmefansen et ørlite håp er statistikken til Heidenheim mot Union Berlin. De er nemlig ubeseiret i de seks siste kampene, hvorav fire er vunnet.

Se alle sesongens Union Berlin-drakter her!

Union Berlin viser solid form. De slo Ingolstad 2–0 forrige helg og er dermed ubeseiret i de fem siste kampene. De har vunnet fire av dem. Før fredagens kamp ligger de bare tre poeng bak Hamburg og fire poeng bak serieleder Köln som begge er på direkte opprykksplass. Hovedstadslaget vil legge press på opprykksrivalene med seier mot Heidenheim.

Union Berlin er ligaens beste hjemmelag, men på bortebane har d ikke prestert like bra. Det vil si at de har kun tapt to bortekamper denne sesongen, men syv av tolv kamper på fremmed gress har endt uavgjort. Dersom de hadde klart å avgjøre flere av de jevne bortekampene, ville de ledet 2. Bundesliga suverent.

Skaff deg årets Heidenheim-drakt på tilbud her!

Union Berlin mangler fortsatt Sebastian Polter. Han har vært ute i elleve kamper nå. I tillegg er både stopperen Nicolai Rapp og midtbanespilleren Grischa Prömel suspendert på grunn av gule kort.

Union Berlin viser strålende form. Det samme kan ikke sies om Heidenheim. Gjestene vet at de fortsatt har mulighet til å ta en direkte opprykksplass, men da har de ikke råd til å tape fredagens match. Jeg har vstørst tro på Union i denne matchen. Oddsen er 2,10. Denne kan spilles som singel, men vi bruker den i en dobbel.

Borussia Mönchengladbach – Freiburg 1,50 – 3,75 – 4,85 H (spillestopp kl. 2025)

Borussia Mönchengladbach lå på delt annenplass i Bundesliga i starten av februar, men etter kun én seier på de fem siste kampene er de ute av tittelkampen.

I forrige hjemmekamp fikk M'gladbach juling av Bayern München. Dieter Hecking sin menn tapte hele 1-5, men de reiste mot Mainz lørdag og vant 1–0. Laget ligger nå på fjerdeplass med 46 poeng. Det er bare målforskjellen som skiller dem fra Leipzig på tredjeplassen.    

M'gladbach har slitt offensivt de siste ukene. De har kun scoret tre ganger på de fem siste kampene, og de svake prestasjonene fremover på banen settes i sammenheng med formsvikten til Thorgan Hazard, lillebroren til Chelsea-spilleren Eden Hazard. Belgieren har nå spilt åtte Bundesliga-kamper på rad uten å score. Det er mulig Hecking vil sette inn den brasilianske spissen Raffael i fredagens kamp for å se om det kan få fart på angrepsspillet.

Se alle sesongens M'gladbach-drakter her!

Freiburg er betydelig bedre hjemme enn borte. Det viser også poengfangsten denne sesongen. De har tatt 20 poeng på hjemmebane, men bare ti poeng borte.

Selv om Christian Streich sine menn har scoret 15 mål etter vinterpausen, som er sjette mest i Bundesliga, så har laget fra Sør-Tyskland kun vunnet to av åtte kamper. Bare tre av de 15 scoringene har kommet på bortebane, og det gjør at jeg føler meg ganske sikker på at fredagens match ender med hjemmeseier.

Freiburg har også slitt mot M'gladbach på bortebane. De er uten seier i de siste åtte bortekampene på rad mot M'gladbach, og de har tapt de fire siste.

Sjekk sesongens Freiburg-trøyer her!

Vertene er det nest beste hjemmelaget i Bundesliga denne sesongen sammen med Bayern München. Kun Dortmund har tatt flere poeng foran egne fans så langt.

M'gladbach kjemper om en Champions league-plass neste sesong. De burde være supermotivert. Jeg tror de tar en ny seier mot bortesvake Freiburg fredag. Oddsen er 1,50. Det funker ikke som singelspill i mine øyne. Men jeg bruker denne matchen i en dobbel sammen med Union Berlin.

Fredagens tyske dobbelttips er M'gladbach + Union Berlin. Denne kombinasjonen gir finfine 3,15 i odds. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere dette spillet