SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Våkner vi opp til penger på kontoen?

Felipe Vizeu of Flamengo celebrates his goal against Fluminense during a Copa Sudamericana soccer match at Maracana stadium, in Rio de Janeiro, Brazil, on Wednesday, Nov.1, 2017. (AP Photo/Bruna Prado)

Felipe Vizeu of Flamengo celebrates his goal against Fluminense during a Copa Sudamericana soccer match at Maracana stadium, in Rio de Janeiro, Brazil, on Wednesday, Nov.1, 2017. (AP Photo/Bruna Prado) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på en dobbel fra Brasil i natt!

DEL

Oddstips (Siste) Ingen trær vokser inn i himmelen, ei heller for Spillsenteret. Etter tre dager med flotte plusstall, gikk vi på en smell tirsdag. Spillsenteret bommet både på Notts County og NY Islanders.

Landslagspausen er over oss og det er tydelig på onsdagens langoddsprogram. Det tilbys spill på alt fra Mesterligaen for kvinner i fotball til svensk bandy. I tillegg er det norsk håndball og diverse ishockey. Natt til torsdag spilles det flere kamper i den brasilianske toppserien.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Flamengo - Cruzeiro H

Brasiliansk, Serie A. Reinaldo Ruedas menn vil kjøre på for å få revansje etter å ha tapt den brasilianske cupfinalen mot Cruzeiro på straffespark i september. 

Det skal de ha gode muligheter til. På hjemmebane har nemlig Flamengo vist bra takter. De har kun tapt to av 16 kamper foran egne fans.

Men: Flamengo har vært veldig ustabile denne sesongen. Det viser resultatene de siste to ukene. De gikk videre i Copa Sudamericana etter å ha vunnet 4-3 sammenlagt mot rivalene Fluminense, men søndag tapte de 1-3 mot Gremio. De har ikke klart å innfri forventningene etter å ha investert store summer i spillerstallen før denne sesongen.

Etter kun ett poeng på de tre siste ligakampene, ligger Flamengo ett poeng bak en plass i Copa Libertadores neste sesongen. Turneringen er Sør-Amerikas svar på Mesterligaen. De kan kvalifisere seg for en plass i Copa Libertadores hvis de vinner Sudamericana, men de kan ikke gamble alt på det. Det viktigste for Flamengo er nå å skaffe seg en topp seks-plassering.

Cruzeiro har allerede fikset en plass Sør-Amerikas mest prestisjefylte turnering etter triumfen i cupen, men de har ikke lagt beina på bordet av den grunn. 

Mano Menezes sine menn har vært gode i de to siste kampene. De spilte 2-2 mot Palmeiras før de slo Atletico PR på hjemmebane i helgen. Dermed har de vunnet syv av de siste tolv kampene.

La Bestia Negra innehar før kampen natt til torsdag femteplassen på tabellen med 51 poeng. De er fire poeng foran Flamengo med seks kamper igjen av sesongen. Et tap på Estádio Luso-Brasileiro vil gjøre at vertene kommer helt opp i ryggen på dem.

Det ligger uansett an til en underholdene kamp i Rio de Janeiro. Flamengo må begynne å vinne kamper. Det betyr at de må tore å gå i angrep.

Det har de vist at de er gode til på hjemmebane. Fire av de siste syv kampene Serie A-kampene, og tre av de fire siste hjemmekampene mot Cruzeiro. Det er helt klart Flamengo som har mest å spille for.

Flamengo må teste stopperen Juan før kampstart. Nøkkelspissen Paolo Guerrero er suspendert, mens Rever, Ederson og Diego alle er ute.

Cruzeiro mangler stopperen Dede som er skadet. Også Alejandro Cabral og Leo er på skadelisten, mens Rafinha er suspendert.

Det er syv år siden sist Cruzeiro vant på bortebane mot Flamengo. De vinner ikke denne gangen heller. De tre siste innbyrdes oppgjørene har endt uavgjort, så det er en viss U-fare her, men hjemmelaget har mest å spille for. Det blir avgjørende, tror jeg.

Vitoria - Palmeiras B

Brasiliansk, Serie A. Vagner Mancinis menn har spilt seks kamper på rad uten, og laget ligger på nedrykksplass med 35 poeng. Det er imidlertid kun ett poeng opp til Sport Recife som ligger på plassen over nedrykksstreken.

Vitoria klarer rett og slett ikke å holde tett bakover. De har sluppet inn 49 mål så langt denne sesongen. Det gir et snitt på 1,83 baklengsmål per kamp, og gjør at laget slipper inn flest mål i Serie A sammen med bunnlaget Atletico Goianiense.

De må skjerpe seg defensivt om de skal begynne å pukke mer poeng. For offensivt har de vist bra takter. De har scoret i de tolv siste kampene.

Men: Palmeiras er en tøff oppgave. De ligger på fjerdeplass, men de hang med i kampen om seriemesterskapet frem til søndagens tap mot Corinthians (2-3). Alberto Valentims mannskap ligger nå åtte poeng bak serielederen med kun seks kamper igjen av sesongen.

Selv om kampen om ligagullet virker å være å over, så tror jeg Palmeiras vil slå tilbake i denne kampen. Det ligger an til en målrik kamp. De ti siste kampene til Vitoria har endt med scoringer til begge lagene, og det omvendte oppgjøret mellom lagene innholdt seks scoringer. Da vant Palmeiras 4-2.

Palmeiras har et solid overtak på Vitoria. De har vunnet de fem siste kampene mot dem, og jeg tror det er gode muligheter for at de tar sin sjette i natt.

Hjemmelaget mangler Neilton som er suspendert, mens Willian Farias og Fernando Miguel er ute med skader.

Midtstopperen Yerry Mina og spissen Miguel Borja er begge på landslagsoppdrag for Colombia. Deyverson er suspendert, mens Arouca og Jailson rekker ikke kampen på grunn av skader.

Vitoria har kun vunnet to av 16 hjemmekamper, og Palmeiras har allerede vunnet borte mot to av de andre bunnlagene i Serie A, og de vant 4-2 mot Vitoria i det omvendte oppgjøret. Jeg mener Palmeiras slår tilbake etter helgens tap, og vinner denne bortekampen til fine 2,20 i odds. Denne kan ikke brukes som singel, så jeg bruker den i en dobbel.

Onsdagens dobbelttips er Flamengo + Palmeiras. Denne kombinasjonen gir flotte 3,85 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 0040.

Her er vårt dobbelttips onsdag 8. november:

Flamengo - Cruzeiro 1,75 - 3,15 - 3,65 H

Vitória - Palmeiras SP 2,65 - 3,00 - 2,20 B

Total odds: 3,85