SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vardy senker Everton!

Leicester og Vardy har gode muligheter mot et formsvakt Everton.

DEL

Søndagskupongen (Siste) Det er ikke bare i Premier League det er spenning. Det drar seg til i bunnstriden. Det vil si; Viking er for lengst fortapt, nå er det bare syk teori som kan redde dem, og knapt nok det. Når de da reiser til Tromsø, etter å ha blitt smadret 7-1 på eget gress av VIF sist, er det en gavepakke til nordlendingene! De kan komme seg over streken for første gang siden mai, og jeg tror ganske sikkert de tar denne kampen.

Andre bankere er Rosenborg, som kan sikre gullet hjemme, og Sarpsborg som kan ta et langt steg mot medalje. I England tror jeg det er mer jobb å gjøre i Everton, og setter en rein for Leicester hjemme.

Sjekk all verdens tabeller og resultater her

Innleveringsfrist søndag kl. 16.55. Lykke til!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Leicester - Everton  H

Leicester gjorde som de pleier når de sparker manageren, de vant. Nå kommer et annet lag som har tatt samme grep, og Everton kunne vel ikke fortsette utforbakke med Ronald Koeman ved rattet. Ble redusert til ti og raknet helt mot Arsenal sist, noe bedre i ligacupen mot City. Uansett mye å rette på!

2. Vålerenga - Molde  H(U)

Vålerenga herjet med stakkars Viking, og fortsatte dermed oppturen de har vært på de siste ukene. Molde tok en ny 1-0-seier hjemme mot Haugesund etter å ha slått Brann med samme sifre. Men de imponerer ikke veldig spillemessig, så hjemmelaget blir min favoritt.

3. Kristiansund - Odd  H(U)

Kristiansund er ennå ikke trygge, tross kun ett tap på de seks siste. Odd hadde en god periode i vår, ellers har sesongen vært meget skuffende. De vant mot LSK på mandag, men har kun vunnet to bortekamper, begge i mai! Skal få det tøft ute i havgapet.

4. Rosenborg - Stabæk  H

Rosenborg var heldige og effektive da de slo Brann 3-0 i Bergen forrige søndag. Dermed kan de sikre seriegullet her, og de lar neppe sjansen til å feire i bartebyen gå fra seg. Stabæk har nådd sesongens mål, ny kontrakt, og klarer ikke stå imot her.

5. Sarpsborg 08 - Sandefjord  H

Her kan Sarpsborg ta et langt steg mot medalje, og det fikser de nok. Sandefjord har tapt fire av de fem siste, men har fortsatt brukbar avstand til nedrykksstreken. Jeg tror ikke de er sterke nok til å ta cupfinalisten på deres bane.

6. Strømsgodset - Sogndal  H(U)

Godset er i knallform, har vunnet fem på rappen. Det er dårlig nytt for Sogndal, som trenger poeng for å ikke havne under streken. Jeg tviler egentlig på om Marienlyst er stedet sogningene skal redde plassen, men desperasjon er en utrolig motivator!

7. Tromsø - Viking  H

Dette er virkelig en stor sjanse for Tromsø til å komme seg over streken for første gang siden i mai. Tar de flere poeng enn Sogndal denne runden, bytter lagene plass på tabellen. Viking reiser nord med bøyde nakker etter 1-7 hjemme mot Vålerenga.

8. Toulouse - Saint-Etienne  H(UB)

Så til fransk toppserie, der begge disse har hatt en grei start. Saint-Etienne er tre poeng over Toulouse, men det utlignes og vel så det av hjemmebanefordelen. Altså vanskelig å spå, og vi bruker den hele her.

9. Stuttgart - Freiburg  H

I Tyskland har ingen av disse hatt noen bra sesongåpning. Verst ute er bortelaget, som har altfor mange uavgjorte, og kun én seier på ni kamper. Stuttgart har vært elendige borte, men gjerrige og bra hjemme (3-1-0, målforskjell 4-1). Dermed velger jeg en rein H.

10. Eibar - Levante  U(B)

Eibar tok to seire på de fire første i La Liga, men siden har det blitt ett fattig poeng på fem kamper. Levante er rundt midten etter 2-5-2 på ni kamper. Altså er det all mulig grunn til å ta med U, men jeg garderer opp med en B.

11. Malaga - Celta Vigo  B

Hva skjer i Malaga?! Ett poeng og 4-20 i målforskjell etter ni kamper er grusomt. Har gått av banen uten scoring i syv av ni kamper! Celta Vigo herjet med Las Palmas for to runder siden, men kom ned på jorden mot Atletico Madrid sist (0-1). Uansett en klokkeklar B.

12. Torino - Cagliari  H(U)

To lag ute av form i italiensk Serie A. Torino hadde en flott sesongstart med 3-2-0, men de fire siste har bare gitt to poeng. Cagliari vant i runde 3 og 4, men alle de andre syv kampene er tapt, fem på rad nå! Kan fort fortsette, altså H. Men en U kan også svare seg.

dxndznf