SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Notodden

LUKRATIVT OPPRYKK? Kenneth Dokken og Notodden tar fatt på opprykkskvalifiseringen mot Raufoss lørdag. Et opprykk kan gi noen ekstra kroner til spillerne, men om treneren mottar bonus får vi ikke vite.FOTO: KRISTIAN HOLTAN

LUKRATIVT OPPRYKK? Kenneth Dokken og Notodden tar fatt på opprykkskvalifiseringen mot Raufoss lørdag. Et opprykk kan gi noen ekstra kroner til spillerne, men om treneren mottar bonus får vi ikke vite.FOTO: KRISTIAN HOLTAN

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Notodden har spillere med rutine fra denne typen kamper. Det har ikke Raufoss.

DEL

Oddstips (Siste) Lørdagens oddsprogram domineres av kampene fra engelsk fotball. Det er full runde i Premier League og Mesterskapserien, i tillegg spilles første runden i FA-cupen. Det er med andre ord en drømmehelg for de anglofile!

Lørdagskupongen: Skal Liverpool åpne slusene igjen?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Notodden - Raufoss H

Kvalifisering til 1. divisjon. Kamp 2 av 2. Notodden tapte første kampen 1-2, og de var heldig at tapet ikke ble større. De kunne havnet under 0-3 elleve minutter før full tid. Da Kristian Lønstad Onsrud skjøt i tverrliggeren, men ballen gikk ikke inn. Istedet skaffet Amani Mbedule et utrolig viktig bortemål til Notodden i det 88. minutt. Det bortemålet kan bli svært viktig lørdag.

Notodden var i en tøff avdeling, og før seriestart var Bryne og Hødd favoritter til å rykke opp. De havnet på henholdsvis tredje- og sjetteplass.

Notodden tok annenplassen i avdeling 2 etter en sterk avslutning på sesongen. De sto med 10-1-1 på de tolv siste kampene, og det var til slutt målforskjellen som gjorde at de mistet det direkte opprykket. Nest-Sotra vant avdelingen og rykket dermed opp igjen i 1. divisjon etter to sesonger i 2. divisjon.

Raufoss tok annenplassen i avdeling 1 etter en svært spennende avslutning på sesongen. Alta virket som de hadde full kontroll, men kun to poeng på de fem siste kampene ødela for finnmarkingene.

Heller ikke Raufoss imponerte i serieavslutningen. De hadde 2-2-1 på de fem siste kampene. Denne kvaliken er en bonus for dem.

Totningene skiftet ut tolv spillere fra de rykket ned fra 1. divisjon. De er i ferd med å bygge opp et nytt lag , hvor grunnmuren er lokale unge spillere.

Raufoss har vært et lag som har satset på kontringer dene sesongen, og de kommer helt sikkert til å legge seg bakpå i bluesbyen og angripe når de får brudd. De har hurtige Ryan Dogman som kan løpe fra Notodden-forsvaret, i tillegg er toppscorer Anton Henningsson er mann Notodden må passe seg for. Svensken ble toppscorer i avdeling 1 med 19 mål.

Armin Aganovic hadde kontrakt med Raufoss til og med 31. oktober. Stopperkjempen tilbød seg å spille gratsi for Raufoss i kvalikkampen, men klubben takket nei og han er reist hjem til Sverige. Midtstopperen spilte fra start i den siste og avgjørende seriekampen borte mot Nybergsund, men i den første kvalikkampen mot Notodden var svensken tilbake på benken og kom først innpå i det 90. minutt. 19 år gamle Marius Alm fra Hadeland var tilbake i midtforsvaret i kvalikampen, og det er han som skal forsøke å tette igjen bakover lørdag.

Oskar Johannes Løken, som er sønn til Karl-Petter Løken, er ute resten av sesongen er eneste på skadelisten hos totningene. Han er ute resten av sesongen. 

Raufoss har scoret mål i elleve av 13 bortekamper denne sesongen, så det er sannsynlig at de også vil score på Notodden. Det betyr at hjemmelaget minst må ha to mål.

Notodden har vært gode hjemme, hvor de har vunnet elleve av 13 kamper. De har også flere spillere med erafring fra denne typen kamper. Raufoss mangler spillere som har vært i denne situasjonen før.

Jeg mener Notodden er soleklar favoritt i denne kampen. 2,00 i odds på hjemmelaget er ok. Spillestopp er klokken 1555. Innsatsen blir 250 kroner.

Her er vårt singeltips lørdag 4. november:

Notodden - Raufoss 2,00 - 3,30 - 2,90 H

Total odds: 2,00