SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på ulvene!

Wolfsburg's Mario Gomez shouts during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Hertha BSC Berlin in Wolfsburg, Germany, Sunday, Nov. 5, 2017.  (Peter Steffen/dpa via AP)

Wolfsburg's Mario Gomez shouts during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Hertha BSC Berlin in Wolfsburg, Germany, Sunday, Nov. 5, 2017. (Peter Steffen/dpa via AP) Foto:

Av

Wolfsburg har flere gode angrepsspillere som har underprestert så langt denne sesongen. Nå må de våkne.

DEL

Oddstips (Siste) Deilig start på uken. Mandagens dobbelttips på Everton + Lens satt som et skudd til 2,51 i odds (250 kroner i innsats), og da ga oss en glimrende start på uken.

Det er et interessant oddsprogram tirsdag. Det spilles ligacupen i England og åttendedelsfinaler i den tyske cupen, i tillegg er det en rekke ishockeykamper.

Tirsdagens råtips: Arsenal må prioritere Liverpool-kampen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nürnberg - Wolfsburg B

Tysk, cup, åttendedelsfinale. Nürnberg rykket ned til 2. Bundesliga etter 2013-2014-sesongen, og de spiller på nest øverste nivå i Tyskland for fjerde sesongen på rad.

Denne sesongen kan det se ut til at Nürnberg skal klare å rykke opp igjen til 1. Bundesliga. De ligger på tredjeplass etter 18 serierunder, men det er kun målforskjellen som skiller dem fra Holstein Kiel som innehar den siste direkte opprykksplassen.

Nürnberg viser fin form. De spilte 1-1 på bortebane mot Kaiserslautern på bortebane sist helg. Det var lagets femte kamp på rad uten tap, hvor av tre av dem er vunnet.

Siden det er pause i 2. Bundesliga frem til slutten av januar, vil Nürnberg kunne stille med et sterkt lag i tirsdagens kamp. Det er også pause i 1. Bundesliga frem til midten av januar, og det betyr at Wolfsburg heller ikke trenger å spare spillere.

Wolfsburg ligger på nedre halvdel i 1. Bundesliga. Det skyldes først og fremst at de har problemer med å avgjøre kamper. Ulvene er definitivt det laget som har spilt mest uavgjort hittil denne sesongen. Ti av 17 kamper har endt med poengdeling så langt.

Sjekk tirsdagens råtips:

Arsenal må prioritere Liverpool-kampen 

Wolfsburg kjempet om ligatittelen i 1. Bundesliga for tre sesonger siden, men de to siste sesongene har de skuffet stort. For to sesonger siden ble det åttendeplass og sist sesong måtte de ut i kvalifisering for å overleve på øverste nivå.

Wolfsburg har kun vunnet én bortekamp denne sesongen. De gikk videre fra forrige runde i cupen etter å ha vunnet 1-0 hjemme mot Hannover. Nürnberg på sin side hadde en betydelig enklere jobb. De møtte Osnabrück 3. Liga, men slet seg til en 3-2-seier.

Ulvene fra Volkswagen-byen har slitt med å score mål denne sesongen, selv om de har den tyske landslagsspilleren Gómez og den belgiske landslagsangriperen Origi i stallen. Istedet er det midtbanespilleren Didavi som er toppscorer med sine fem nettkjenninger i Bundesliga.

Kammerbauer spilte ikke Nürnbergs kamp mot Kaiserslautern, og han spiller neppe tirsdagens kamp heller.

Wolfsburg har ingen skader eller suspensjoner før cupkampen i Franken.

Jeg kan skjønne at enkelte vurderer å sette pengene sine på hjemmelaget i denne kampen. Formen til Nürnberg er god, men jeg stoler på Wolfsburg. Ulvene vil bruke denne kampen til å spille på seg selvtillit før juleferien, tror jeg. 2,00 i odds er ok, og jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 19. desember:

1. FC Nürnberg - VfL Wolfsburg 2,95 - 3,25 - 2,00 B

Total odds: 2,00