SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på West Ham

West Ham United manager David Moyes shouts directions, during the English Premier League soccer match between West Ham United and Leicester City,  at the London Stadium, in London, Friday Nov. 24, 2017. (Adam Davy/PA via AP)

West Ham United manager David Moyes shouts directions, during the English Premier League soccer match between West Ham United and Leicester City, at the London Stadium, in London, Friday Nov. 24, 2017. (Adam Davy/PA via AP) Foto:

Av

West Ham slår et formsvakt Newcastle-lag.

DEL

Oddstips (Siste) Det er et deilig oddsprogram på Lille julaften. I Premier League skal Manchester United ut i en vanskelig bortekamp mot Leicester og Manchester City er vertskap for Bournemouth. Det spilles også full runde i italiensk Serie A, hvor godbiten er toppoppgjøret mellom Roma og Napoli lørdag kveld.

Lørdagskupongen: Har vi sett et bedre lag i Premier League?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

West Ham – Newcastle H

Engelsk, Premier League. West Ham røk ut av ligacupen tirsdag, da de tapte 0–1 mot et B-preget Arsenal-lag. Men i Premier League er The Hammers i god form.

Forrige helg slo de Stoke 3–0 på bet 365 Stadium. Dermed er David Moyes menn uten tap i de tre siste kampene, og det er sterkt med tanke på at de har vunnet mot Chelsea (1–0) og spilt uavgjort mot Arsenal (0-0).

Selv om laget fra Øst-London har tatt syv poeng på de tre siste ligakampene, lever de fortsatt farlig i Premier League. West Ham ligger nede på 15.-plass med 17 poeng, kun to poeng foran Newcastle som er på nedrykksplass.

West Ham vet at de med seier mot The Magpies vil skaffe seg en luke til de andre lagene i nedrykkskampen, og de vet samtidig at et tap kan sende dem under nedrykksstreken.

West Ham har et overkommelig juleprogram. Etter kampen mot Newcastle skal de møte Bournemouth og West Brom. Med tre poeng i de kampene vil de antakeligvis gjøre et byks oppover på tabellen.

Newcastle tapte også 0–1 på bortebane mot Arsenal i sin siste kamp, men det var i Premier League. Det var lagets niende kamp på rad uten seier, hvorav åtte av kampene er tapt.

Sist de tok tre poeng var tilbake i midten av oktober. Det er den eneste seieren på de siste 13 kampene.

Ikke overraskende har de elendige resultatene ført til at laget har rast nedover tabellen, og før helgens kamper ligger de under nedrykksstreken med 15 poeng.

Det er ingenting som tyder på at de skal klare å snu den negative trenden. De har nemlig tapt de fire siste kampene, og de har ikke klart å score i de to siste kampene.

På bortebane har de vært skrekkelig svake. De har kun vunnet én bortekamp i første halvdel av sesongen. Da er det liten grunn til å tro at de skal klare å få med seg poeng fra London Stadium.

Javier Hernández er mannen Newcastle må passe på. West Ham-angriperen har scoret samtlige fire mål innenfor 16-meteren, og det har vist seg å være et sårbart område for Newcastle denne sesongen. Gjestene har sluppet inn 20 av 22 mål fra inne i boksen.

Statistikken til Newcastle mot West Ham gir imidlertid et lite håp. The Magpies har vunnet fire kamper, spilt én uavgjort og tapt to av de syv siste kampene mot West Ham.

  • Det er imidlertid flere gode grunner til å stole på West Ham:
  • West Ham har vunnet de to siste kampene mot Newcastle i Premier League.
  • West Ham slo Huddersfield, men tapte 0–3 mot Brighton på London Stadium i oktober – the Hammers har ikke tapt mot to nyopprykkede lag hjemme i samme sesong siden 2006–2007 (Reading og Watford).
  • West Ham United har holdt nullen i de tre siste kampene i Premier League. Siden Adrian kom inn i West Ham-målet har West Ham kun sluppet inn to mål på fire kamper i Premier League.
  • Newcastle har tapt 71 Premier League-kamper i London – mer enn noen andre lag utenfor hovedstaden.

Manuel Lanzini er suspendert, mens Edimilson Fernandes, Cheikhou Kouyaté, Sam Byram og Jose Fonte alle er skadet.

Newcastle har ingen på skadelisten før lørdagens kamp, men Jonjo Shelvey er suspendert.

Jeg stoler på at West Ham-fremgangen fortsetter lørdag. Newcastle har ikke vist noe som får meg til å tro at de skal snu motgangen i London. Jeg går for hjemmeseier til 1,97 i odds. innsatsen er 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 23. desember:

West Ham United–Newcastle United 1,97–3,15–3,45 H

Total odds: 1,97