SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

VIF taper aldri i Sandefjord

Vålerenga og Herman Stengel viser flott form. VIF har en god statistikk på bortebane mot Sandefjord.

Vålerenga og Herman Stengel viser flott form. VIF har en god statistikk på bortebane mot Sandefjord. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vålerenga har spilt åtte kamper i Sandefjord siden 2001 uten å tape.

DEL

OddstipsFredagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra tysk 1. Bundesliga, fransk Ligue 1, spansk La Liga og engelsk Mesterskapserie. Det er også som vanlig på en fredag drøssevis med ishockeykamper fra forskjellige europeiske ligaer.

Fredagens råtips: Historien taler for uavgjort

Lørdagskupongen: Skal Liverpool åpne slusene igjen?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Sandefjord – Vålerenga B

Norsk, eliteserie. Sandefjord var spådd nord og ned før denne sesongen, men de har gjort alle spådommene til skamme.

Vestfoldingene var helt oppe på femteplass i midten av august, men høsten har vært brutal for Lars Bohinens menn.

De har fem tap på de seks siste kampene. Bare Aalesund har sanket færre poeng enn dem siden september. De svake resultatene gjør at Sandefjord står i fare for å rykke ned.

De ligger på ellevteplass med 33 poeng. Ned til Sogndal på kvalikplassen er det kun fem poeng. Det betyr neglebiting i hvalfangerbyen noen uker til. For Sandefjord trenger antakeligvis to-tre poeng på de tre siste kampene for å være sikre på at de holder seg.

Det kan bli tøft mot et Vålerenga-lag som har kviknet til i høst. Før tapet for Molde i forrige serierunde hadde de tre strake seire og 15–2 i målforskjell.

Det er dårlig nytt for et Sandefjord-lag som lekker som en sil. De har sluppet inn ni mål på de tre siste kampene, og i forrige serierunde fikk vestfoldingene juling av Sarpsborg. De tapte hele 0–5 i Østfold!

Sandefjord har vært gjennomgående solide foran egne fans. De står med 7-2-4 i år, men to av de tre siste hjemmekampene er tapt.

Thomas Bendiksen og Flamur Kastrati erlegge ute. Facundo Rodriguez er imidlertid klar.

Sjekk fredagens råtips:

Historien taler for uavgjort

Vålerengens sesong har vært en berg og dalbane-tur. De startet dårlig, fikk en opptur før ferien og duppet igjen etter ferien, og nå har de våknet igjen.

Det virker som Ronny Deila har fått litt skikk på laget, i alle fall offensivt. Oslo-laget var ikke dårlig mot Molde, og de var litt uheldig som tapte på overtid. De hadde nok fortjent ett poeng i den kampen.

På bortebane har VIF vært svake. De står med 3-2-8 i år. De knuste nedrykksklare Viking 7–1 i forrige bortematch, og jeg tror de kan ta en ny seier mot Sandefjord. Oslo-laget trives i hvalfangerbyen. De har spilt åtte kamper der siden 2001, og de har aldri tapt.

Christian Grindheim forlot banen tidlig i Stavanger. Han sto over kampen mot Molde forrige runde, men kapteinen er tilbake igjen i troppen til fredagens oppgjør.

Ivan Näsberg pådro seg sitt tredje gule kort mot Molde og må derfor stå over mot Sandefjord. Daniel Fredheim Holm er tilbake på treningsfeltet, men han spiller ikke fredagens match, ifølge klubbens hjemmesider.

Vålerenga viser bedre form enn Sandefjord for tiden, og jeg tror de vinner greit her. Oddsen er fine 2,55, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips fredag 3. november:

Sandefjord Fotball – Vålerenga 2,40 – 3,30 – 2,55 B

Total odds: 2,55