SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham vinner London-derbyet

West Ham's Andre Ayew, right, celebrates after he scored his side's second goal during the English League Cup soccer match between Tottenham Hotspur and West Ham at Wembley stadium in London, Wednesday, Oct. 25, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

West Ham's Andre Ayew, right, celebrates after he scored his side's second goal during the English League Cup soccer match between Tottenham Hotspur and West Ham at Wembley stadium in London, Wednesday, Oct. 25, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

West Ham-manager Slaven Bilic har en god statistikk mot Crystal Palace.

DEL

Oddstips (Siste) Et meget innholdsrikt langoddsprogram venter lørdag. Som vanlig på en lørdag dominerer kampene fra de britiske øyene oddsmenyen.

Søndagskupongen: Viking er en gavepakke!

Lørdagens råtips: Old Trafford er Spurs marerittbane

Lørdagskupongen: Kom igjen Brann, angrip!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Crystal Palace - West Ham B

Engelsk, Premier League. Crystal Palace har fått en elendig start på sesongen. De har kun tatt tre poeng på de ni første kampene og ligger sementert i bunnen av tabellen.

Tingenes tilstand ble ikke bedre etter at de tapte 1-4 i ligacupen mot Bristol City i midtuken. Manager Roy Hodgson spilte med et sterkt lag i Bristol, så det var slag i trynet at de tapte såpass klart.

Det var lagets andre tap på rad. Forrige helg tapte de 0-1 borte mot Newcastle. Det var London-klubbens åttende tap på de ni første ligakampene. Sjokkseieren mot Chelsea for to uker siden er lagets eneste trepoenger så langt denne sesongen.

West Ham på sin side fikk en skikkelig opptur i midtuken, da de snudde 0-2 til 3-2-seier borte mot Tottenham i ligacupen. Det var en fantastisk snuoperasjon, og comebacket på Wembley vil antakeligvis løfte selvtilliten til hele klubben. 

The Hammers trengte den oppturen, særlig manager Slaven Bilic. Han er under et enormt press. Det var stilt store forventninger til West Ham denne sesongen, men de har ikke blitt innfridd.

Laget fra Øst-London ligger nede på en skuffende 16.-plass med åtte poeng. Det er bare målforskjellen som holder dem over nedryksstreken etter at de gikk på et flaut 0-3-tap hjemme mot nyopprykkede Brighton sist helg.

West Ham har rett og slett vært dårlige i mange kamper, men det virket som de var på rett vei før kjempetapet mot Brighton.

Sjekk lørdagens råtips:

Old Trafford er Spurs marerittbane 

Bilics menn har kun vunnet to av de ni første kampene, og de må begynne å vinne snart om de skal opp på øvre halvdel av tabellen. Nå møter de et Palace-lag som er i fullstendig krise.

West Ham har kun tapt én av de siste seks kampene mot Palace, så statistisk sett burde de ha en god mulighet til å ta med seg tre poeng fra Selhurst Park.

Palace er svake bakover, og de har ikke klart å holde nullen i noen kamper denne sesongen. Fasiten viser at de har sluppet inn 19 mål hittil. Bare Stoke har flere baklengsmål enn dem så langt.

Det er en spiller som gir vertene håp. Wilfried Zaha var tilbake etter skade mot Chelsea og med ham på plass endret angrepsspillet til Palace seg totalt. Men West Ham er en vrien motstander for Palace. Det har vist seg gang på gang.

Crystal Palace har tapt de tre siste hjemmekampen mot West Ham i ligaen, og jeg tror de går på sitt fjerde tap lørdag ettermiddag. Det er flere grunner til å tro på West Ham.

  • West Ham er ubeseiret i Premier League mot Palace under Slaven Bilic. De har tre seire og én uavgjort.
  • Crystal Palace har bare vunnet syv av 23 hjemmekamper i Premier League siden starten av 2016-2017-sesongen.

Christian Benteke og Connor Wickham er fortsatt skadet hos Palace. West Ham mangler Michail Antonio, Diafra Sakho og James Collins.

Vi tror West Ham kan skrelle på bortebane. 2,95 i odds på borteseier på Selhurst Park er spennende, og vi satser 100 kroner. Spillestart er klokken 1555.

Her er vårt andre råtips lørdag 28. oktober:

Crystal Palace - West Ham United 2,20 - 3,10 - 2,95 B

Total odds:  2,95