SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Superlørdag ga plusstall

Sleeping Juno (The beginning of the Milky Way). Museum: State Tretyakov Gallery, Moscow.

Sleeping Juno (The beginning of the Milky Way). Museum: State Tretyakov Gallery, Moscow. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Spillsenterets oddstips gikk 1230 kroner i pluss i forrige uke.

DEL

(Siste) Hver uke kommer Spillsenteret med et regnskap for odds- og tippetipsene uken før. Uke 44 er over, og vi kan melde om et solid overskudd denne uken.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Odds

Vi kom med forslag til 16 oddstips i forrige uke og traff på ni av dem. Etter en fin start på uken, så hadde vi marginene mot oss torsdag og fredag, men vi slo for alvor tilbake lørdag.

Da traff vi på alle fire spillforslagene våre. Det ble to herlige treff på råtipsene. Brighton gikk inn til 3,30 i odds og Burnley satt også som et skudd til flotte 4,95 i odds. Dessuten traff vi også på singeltipsene på Scahlke 04 til 1,95 i odds (250 kroner i innsats) og Notodden til 2,00 i odds (250 kroner i innsats).

2200 i samlet innsats ga totalt 3430 kroner tilbake. Det betyr at vi hadde et overskudd på hele 1230 kroner i forrige uke. Dermed har vi fått en glimrende start på november.

Tipping
Det ble ikke en like god uke for tippekupong-tipsene våre. Vi fikk ikke premie verken på midtuke-, lørdag- eller søndagskupongen.

Dermed spilte vi for 288 kroner på tippekupongene, og fikk ikke inn et rødt ører. Fasiten viser dermed at vi gikk med 288 kroner i underskudd i uke 44.