Berget scoret i Malmö-seier

Av
DEL

Jo Inge Berget scoret det første målet da Malmö vant 2-1 i nøkkelkampen mot sveitsiske Lugano i europaligaen torsdag.

Nordmannen scoret på straffespark etter 13 minutter. Gjestenes keeper gikk riktig vei og var på ballen, men klarte ikke å forhindre at den gikk i nettet oppe i høyre hjørne. Guillermo Molins økte til 2-0 etter en drøy halvtime. Gjestene reduserte etter pause, men det endte med tre viktige poeng for svenskene.

I gruppens andre kamp spilte Ståle Solbakkens FC København 1-1 borte mot Dynamo Kiev. Danskene topper gruppen med fem poeng. De er foran torsdagens motstander på målforskjell, mens Malmö i aller høyeste grad er med på fire poeng.

Også Kristoffer Ajer, Mohamed Elyounoussi og Celtic hadde en god kveld torsdag. De vant 2-1 hjemme mot den italienske storklubben Lazio. Ajer spilte hele kampen, mens «Moi» ble byttet ut halvveis i den andre omgangen.

Celtic topper gruppen med sju poeng.

Alexander Sørloth har imponert for tyrkiske Trabzonspor denne høsten. Torsdag ble det et surt 0-2-tap hjemme mot russiske Krasnodar i europaligaen. Dermed er Sørloths lag på etterskudd. De ligger sist i gruppen med ett poeng. De er fem poeng bak Getafe på andreplass og seks poeng bak gruppeleder Basel.

(©NTB)

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags