Elvemo slått ut på 800-meteren

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Hedda Hynne valgte å stå over kvalifiseringen til 800-meteren i EM tirsdag. Hun følte ikke kroppen fungerte slik hun ønsket. Yngvild Elvemo gikk ikke videre.

Etter oppvarmingen fant Hynne ut at hun ikke var i god nok form til å hevde seg i konkurransen.

– Hun gikk på oppvarming for å løpe, men det fungerte ikke. Hun har kastet inn håndkleet, forklarte presseansvarlig Morten Olsen i Norges Friidrettsforbund, ifølge NRK.

Hynne greide EM-kravet på 800 meter under Bislett Games. Da løp hun 2.02,82. 28-åringen har slitt med sykdom i sommer, og hun måtte blant annet stå over Diamond League-stevnet i London.

Siden det ikke ble noe løp på Hynne tirsdag, ble Yngvild Elvemo eneste norske deltaker på kvinnenes 800 meter. Hun løp inn til sjuendeplass og 2.05,79 i sitt heat. Dermed ble det ikke noe avansement for hennes del.

– Dette var noe av det bedre jeg har gjort på mange uker, men jeg hadde ingenting å bidra med mot slutten, sa Elvemo til NRK.

Løperen fra Narvik har slitt med pollenallergi i sommer. Hun fortalte at formen var god under Bislett Games, der hun satte personlig rekord, men hun har trøblet med pollen og den tørre norske sommeren.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags