Gå til sidens hovedinnhold

Nytt snadder blir servert til lunsj

I går serverte vi 6-valget Grand Maxim som en ordentlig godbit i lunsjen, og alt satt da! Torsdag har vi jobbet frem nye godbiter, og jakter nye fremganger i lunsjen! Du tar vel rygg?

(Nettavisen)

Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det ble favorittpreget i lunsjen onsdag, men den DYPESTE VINNEREN I V4-SPILLET fikk du servert på sølvfat av undertegnede. Grand Maxim (6-valg) stod nemlig først på ranken, og BRA info ble servert. Den lille bongen til Kr.224 betalte ut Kr.612. I lunsjen torsdag håper vi på langt større penger, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 10 Inge B. Svärling – Kammet med seg fire seire i fjor, og hadde et bra år da. Har nå fått fire løp i kroppen etter pause, og den har gradvis blitt bedre. Avsluttet meget sterkt sist, og kom da til mål med krefter igjen. Møter en relativt overkommelig gjeng nå, og blir det bare litt tempo på forestillingen så duger denne godt. PASSES!

V4-2 : 8 Money Smile – Viste et OK talent i sin debutsesong i fjor, og gjorde flere fine løp da. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og Per Linderoth melder den direkte på derbydistansen… Det forteller oss at dette er en hest han har ganske høye tanker om. Settes først, men vi tør ikke å banke den direkte etter oppholdet da det kommer viktigere løp senere i år.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 14 Järvsö Bukefalos – Fikk maks etter pause sist, men møtte da bedre hester enn dette. Tiden ble dessuten ganske fin, og det over en noe upassende distanse. Har nå fått et løp i kroppen etter pause, den kommer ut på sin beste distanse, og er også solid kuskeplusset. Klaffer det bare litt underveis så er denne god nok til å blåse denne overkommelige gjengen, og det til fin odds i lukene. SPILLES! 11 Skeie Lotta – Hadde vi SOLID tro på sist, og fikk helt riktig da. Viste 24,4/1400m etter tidlig galopp, og var rett og slett sensasjonelt god. Er lynrask fra start, sporet er perfekt, og feilfritt dukker den opp på foto!

V4-4 : 1 Nyhet – Har normalt en STOR sjanse i finalen, og dette er en motivert favoritt. I årsdebuten sist var den knallgod direkte, og avviste da 1,2 oddseren Global Adventure. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og dette kan utmerket godt dreie seg om tet og slutt. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.