Nå får Stamina Trening nytt navn

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Norsk Treningshelse AS som eier Stamina Trening AS, kjøper 100 prosent av aksjene i Family Sports Club, skriver Smaalenenes Avis.

De to største eierne i Norsk Treningshelse, idrettslegen Arne Instebø og milliardær Trond Mohn, har ambisjoner om å videreutvikle driften av Norges nest største treningssenterkjede, nå også med en sammenslåing med Family Sports Club som med sitt kjedekontor nå blir en del av Stamina Trening AS.

Satser videre på helse

– Dette er gode nyheter for alle Family-medlemmer. For dem som reiser mye vil de nå kunne gjestetrene på over 50 sentre, og kjedekonseptet vil bli sterkere slik at vi kan tilby enda bedre treningstilbud til medlemmene våre, sier daglig leder Arne Gjulem i Family Sports Club Rakkestad.

Stamina har i alt 56 sentere og 70.000 medlemmer. Sammenslåingen med Stamina vil gi økt fokus på helse og hverdagsaktivitet.

– Stamina og Family-sentrene har en veldig lik profil. Begge ønsker å gi gode treningsopplevelser til hele familien. Og vi tar en tydelig posisjon innen helsearbeid, sier Arne Instebø, daglig leder i Norsk Treningshelse AS i en pressemelding.

– Vi ser også fram til å kunne tilby et veldig spennende helsemedlemskap som blant annet gir tilgang til allmennlege via video, legespesialisttjenester, dagkirurgi, røntgen, CT og MR, fysioterapi, samt konsultasjon med psykolog, forteller Gjulem.

Har solgt aksjene

Family Sports Club skal fortsatt være selveide gjennom en franchise-ordning. Det er Stamina-sentrene som i løpet året vi omprofilere seg til Family Sports Club.

– Vi eier fremdeles Family Sports Club Rakkestad, men vi har solgt våre aksjer i Family Sports Club Norway til Trond Moen og Stamina trening. Stamina trening vil bytte navn til Family Sports Club, så det er moro at vår «baby» og vårt navn nå blir videreført i enda større format, sier Arne Gjulem.

Norsk Treningshelse AS kjøpte Stamina Trening AS i oktober 2018 - nå kjøper de også kjedekontoret til Family Sports Club som har 14 sentre under sin paraply. Allerede før oppkjøpet var Stamina den nest største treningssenterkjeden i Norge. Den største kjeden i Norge er som kjent SATS som eies av Altor (51 prosent) og TryghedsGruppen (49 prosent).

Artikkeltags