Gå til sidens hovedinnhold

Støre til Narvik for å teste VM-løypa

Artikkelen er over 1 år gammel

Partileder Jonas Gahr Støre skal tirsdag til Narvik for blant annet å bli informert om Narviks søknad for å få VM i alpin 2027

– Vi har et stramt program tirsdag med ulike orienteringer. Men vi skal innfri Støres ønske: Han og Astrid Huitfeldt skal få teste løypene i Narvikfjellet et par ganger. Vi låner dem ski og utstyr, og jeg er forberedt på å vise vei i bakken, sier Roger Bergersen i Narvik Arbeiderparti i en pressemelding.

Ønsker å vite mer

På programmet tirsdag står besøk på Øvre Fjellheisstasjon og besøk med ledelsen på UiT Campus Narvik.

– Vi skal også besøke Krigsmuseet, og vi skal ha et åpent møte på Narvik Bibliotek på Det 4. hjørnet på ettermiddagen.

Bergersen sier besøket av Arbeiderpartiets partileder har vært planlagt en tid der reiselivsutvikling, Narvikfjellet og VM skulle være hovedsak.

– Han ba om å få vite mer, og ville selv besøke anlegget.

Helårs reiseliv

Til Fremover sier Roger Bergersen at Støre vil få høre om det skrittvise arbeidet med å utvikle helårs reiseliv og skape flere reiselivsarbeidsplasser i Narvikregione.

– Det investeres og det er investert i spissprodukter som Narvikfjellet, Polar Park, Krigsmuseet og turisttog på Ofotbanen, og ikke minst ei ny cruisekai i regi av Narvik kommune og Narvik Havn.

– Samtidig utvikles Visit Narvik som et felles selskap for hele reiselivet, for små og større virksomheter. Næringen samhandler godt, og vi blir etter hvert et bedre vertskap og har stort potensial for vekst.

Sammen med Jonas Gahr Støre kommer også stortingsrepresentantene Eirik Sivertsen og Åsunn Lyngedal, samt leder for Nordland Arbeiderparti Bjørnar Skjæran med.

Kommentarer til denne saken