Her redder han sjåføren ut av bobilvraket: - Bevisstløs da vi fant ham

RULLET OVER: Bobilen fikk sleng på E6 torsdag ettermiddag. Sjåføren slo seg kraftig da bilen havnet på taket. Han skal imidlertid ha kommet fra det med kun lettere skader.

RULLET OVER: Bobilen fikk sleng på E6 torsdag ettermiddag. Sjåføren slo seg kraftig da bilen havnet på taket. Han skal imidlertid ha kommet fra det med kun lettere skader.

Artikkelen er over 2 år gammel

Ble vitne til dramatisk utforkjøring på E6 torsdag.

DEL

Per-Steinar Nystad fra Storfjord kom kjørende på E6 mot Nordkjosbotn da han ble vitne til en dramatisk utforkjøring torsdag. Hundre meter foran ham fikk en bobil sleng på det glatte føret.

- Jeg så at den fikk problemer og fikk sleng den ene veien. Til slutt gikk den sidelangs over veikanten og ut i grøfta, sier Nystad til Nordlys.

Klokken 13.43 meldte Troms politidistrikt om at de rykket ut til bobil-ulykka, som skjedde langs E6 på kommunegrensa mellom Storfjord og Balsfjord kommune i Troms.

Bevisstløs sjåfør

Bobilen rullet rundt og stoppet på hodet nede i grøfta. Nystad kom seg umiddelbart ned til kjøretøyet. Der fant han sjåføren bevisstløs i førersetet.

- Det tok et minutt eller to før han begynte å kvikne til. Jeg fikk beltet av ham og løsnet han ut. Han var blodig og kraftig forslått, sier Nystad.

Imens hadde sønnen til Nystad varslet nødetatene. De kom raskt til stedet og har nå tatt hånd om sjåføren av ulykkesbilen, forteller Nystad, som samtidig beskriver kjøreforholdene som svært vanskelige på stedet.

- Veldig glatt

- Det er veldig glatt. Det ligger et lite lag med sørpe over glatt også.

Sjåføren var aleine i bobilen da ulykken inntraff. Ulykken skjedde på E6 like i nærheten av kommunegrensa mellom Storfjord og Balsfjord.

Operasjonsleder Kåre Munkvold i Troms politidistrikt forteller til Nordlys at det var en person i bobilen, og han er nå fraktet til legevakta.

- Han er ikke alvorlig skadet. Vi er på tur for å snakke med sjåføren nå og følger opp saken, sier Munkvold.

Han bekrefter at det rapporteres om stedvis glatt føre i distriktet.

Artikkeltags