Svømmere fra flere klubber på samling i Bjerkvik

SAMLING: Det var samling for svømmere i Bjerkvik sist helg. 
svømmesamling i bjerkvik

SAMLING: Det var samling for svømmere i Bjerkvik sist helg. svømmesamling i bjerkvik

Svømmere fra flere klubber deltok på samling i Bjerkvik forleden.

DEL

Tradisjonen tro gjennomførte Bjerkvik svømmeklubb sist helg treningssamling.

Flere klubber

Treningen har kommet i stand som et resultat av medvindsmidlene fra Nordkraft. 30 deltakere fra Bjerkvik, Harstad, Skånland, Setermoen, Narvik og Grovfjord deltok. Ansvarlig for innholdet i samlingen var Fauskes trener Kim Torry Simmenes.

Mange NM-gull

Kim Torry er en tidligere svømmer og innehaver av intet mindre enn 19 NM-gull og 39 NM-medaljer. Han hadde i år igjen lagt opp til et variert, sosialt og utviklende program for svømmerne. Det var selvsagt mange meter svømming i bassenget, men også basistrening og teateroppgave til svømmerne.

Knytte kontakter

Svømmemiljøet i Nord-Norge er ikke så stort, derfor er alle ekstra avhengig av at samlinger som dette finner sted, slik at svømmerne kan knytte kontakter på tvers av klubb og bidra til motivasjon og samhold. Svømmere ga arrangøren tilbakemelding om de var fornøyd med alt; treningen i vann og på land. De var til og med fornøyde med selve svømmehallen, som Bjerkvik ubeskjedent omtaler som verdens beste basseng. Slitne og svært fornøyde svømmere ser allerede frem til neste års samling.


Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags