Gå til sidens hovedinnhold

Syv personer til sykehus etter dramatisk ulykke

(Avisa Nordland)

Nordlandssykehuset melder at de har satt katastrofestab etter en bilulykke på Bøneset utenfor Sortland i Vesterålen.

- De involverte blir tatt i mot ved sykehuset på Stokmarknes. Skadeomfanget kartlegges. Det er etablert Pårørendesenter ved sykehuset. Pårørende bes henvende seg i hovedinngangen, der de blir vist vei til Pårørendesenteret, melder sykehuset.

Ifølge Nordland politidistrikt ble fem personer sendt til Stokmarknes sykehus etter en trafikkulykke, der tre kjøretøy var involvert.

VOL.no melder at en av bilene havnet på taket. Totalt har ti personer vært involvert i den dramatiske ulykken, ifølge avisa, og ambulansene skal ha kjørt i skytteltrafikk mellom ulykkesstedet og sykehuset.

Nordlandssykehuset melder følgende på sine nettsider:

- Sju av de involverte er mottatt ved sykehuset på Stokmarknes. Skadeomfanget vurderes fra lettere til moderat skadd. Per nå er det ikke vurdert behov for overflytting av pasienter til høyere omsorgsnivå. Katastofeberedskap avsluttes.

- Det kan se ut som at ene kjøretøy ikke har klart å stanse for kjøretøy foran, som hadde stanset, lagt seg ut i motsatt kjørefelt og truffet motgående kjøretøy. Ene fører får beslaglagt førerkortet, melder politiet på Twitter.

Les også

Meldes om svært glatte kjøreforhold på E6: - Flere trailere har kjørt av veien

Oppdateres.

Kommentarer til denne saken