Gå til sidens hovedinnhold

Takk til utelivet i Narvik

FREMSNAKK OFOTEN

Koronapandemien har vært utfordrende for de fleste næringer, og mange fortjener en klapp på skulderen for måten det er blitt håndtert på.

Men utelivsbransjen, restaurantene, barene og kulturarenaene er likevel blant de som fortjener dagens fremsnakk spesielt. For mens mange har vært nødt til å tilpasse seg en synkende etterspørsel, har utelivsbransjen hatt den ekstra utfordringen at etterspørselen ikke nødvendigvis har gått ned. Det vil si; næringen har definitivt fått kjenne på at kundegrunnlaget har vært sviktende, men utestedene har i tillegg vært nødt til å avvise folk i dørene, stoppe servering og sende folk hjem mange timer før det de måtte i normalsituasjonen.

Det finnes få eksempler lokalt på at reglene for smittevern ikke er blitt overholdt. Til tross for at det går direkte ut over inntektene har utesteder, kulturscener og restauranter bedt sine gjester snu i døra. Det er dugnad på ekte.

Har du noe eller noen du ønsker å fremsnakke? Send ditt bidrag til «Fremsnakk Ofoten» på e-post til: fremsnakk@fremover.no

Kommentarer til denne saken