Forestilling får premiere i kommunestyresalen i Ballangen

Ny forestilling: Kommunereformen inspirerte denne gjengen til å lage en teaterforestilling, som nå får sin premiere i kommunestyresalen i Ballangen. Gruppa består av Rune Storsæter Løding, Benjamin Lønne Røsler, Borghild Otelie Aasebøstøl og Kenneth Dypvik-Simonsen (regissør).

Ny forestilling: Kommunereformen inspirerte denne gjengen til å lage en teaterforestilling, som nå får sin premiere i kommunestyresalen i Ballangen. Gruppa består av Rune Storsæter Løding, Benjamin Lønne Røsler, Borghild Otelie Aasebøstøl og Kenneth Dypvik-Simonsen (regissør). Foto:

DEL

I oktober blir det premiere på et teaterstykke i Ballangen, nærmere bestemt i kommunestyresalen. Gruppa «Bare Teater» har nemlig laget en forestilling basert på kommunereformen, ved navn «Kommunestyremøte i Bare kommune».

«Sakslisten på dette spesielle møtet vil være så ymse, og alt kan skje når representantene, som er publikum, skal saksbehandle og gjøre vedtak for siste gang som egen kommune», skriver gruppa selv om forestillingen.

I tillegg til å spilles i Ballangen, vil forestillingen også komme til Hamarøy, Kjøpsvik og Narvik.

Gruppa bak «Bare Teater» består av Rune Storsæter Løding, Benjamin Lønne Røsler og Borghild Otelie Aasebøstøl. Kenneth Dypvik-Simonsen har regien.

Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags