Thale til topps igjen

Mester: Thale Augensen ble ungdomsmester i helga. 	arkivfoto

Mester: Thale Augensen ble ungdomsmester i helga. arkivfoto

Artikkelen er over 3 år gammel

Thale Augensen ble ungdomsmester.

DEL

Under helgens Ungdomsmesterskap i Sandnes ble Narvik ILs Thale Augensen, Jenter 17 år, nok en gang ungdomsmester på korthekken i jentenes 17 årsklasse.

Tidene etter forsøksheatene var jevne blant de beste og her perset Thale ned sin personlige rekord med 6/100 til 14,61 i godkjent medvind. Før finalen fredag kveld var det klart at en av konkurrentene fra forsøket ikke stilte opp pga. skade, noe som ga håp om medalje på øvelsen.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Etter en god start i finalen hadde Thale kontroll på løpet allerede etter et par hekker. Hun løp et fantastisk godt løp og vant med klar margin og ny bestenotering på den gode tiden 14,27. I mål var det gledestårer og lettelse over å ha klart sesongens mål.

På 100m flatt, som også var øvelse på fredag, løp Thale på årsbeste og pers på tiden 13,17. Denne tiden holdt ikke til å gå videre.

Lørdag sto Thale over 200m for å være best mulig rustet til å sette ny personlig rekord på 300m hekk. Thale løp ned sin personlige rekord med nesten 2 sekunder til tiden 45,40 slått av landslagsløper Karoline Daland fra Sørild.

I eldste gutteklasse, 18/19 år, løp Mohammed Jama 400m fredag kveld og endte til slutt som nr 15. Med tiden 1,59.97 ble han til slutt nr 10 på 800 meter.

Turi Nygård Stavenes jenter 15 år løp 800m og overrasket med å vinne sitt heat på tiden 2,29,00 som bare er 26/100 bak hennes pers fra i fjor. Hun endte til slutt på en fin 9 plass i sin debut i UM.

– Det er flott å se at våre utøvere hevdet seg godt i konkurranse med de beste jentene og guttene i landet. Nå er det snart sesongslutt og start på oppbygging til neste års UM som går i Bergen, sier lederen i Narvik IL, Kari-Ann Nygård til Fremover.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags